HK "Liepāja" Latvijas čempionātam piesaka vairākus Rīgas "Dinamo" hokejistus
Roberts Bukarts sezonas beigu daļā spēlēja Rīgas "Dinamo" pirmajā uzbrucēju trijniekā.

HK "Liepāja" Latvijas čempionātam piesaka vairākus Rīgas "Dinamo" hokejistus

Jauns.lv

Latvijas hokeja virslīgas čempionātam HK "Liepāja" komanda pieteikusi vairākus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" spēlētājus, liecina Latvijas Hokeja federācijas (LHF) informācija.

HK "Liepāja" Latvijas čempionātam piesaka vairākus...

HK "Liepāja" virslīgas čempionātam pieteikusi "Dinamo" uzbrucējus Gunāru Skvorcovu, Māri Bičevski un Robertu Bukartu, kā arī aizsargus Oskaru Cibuļski un Mārtiņu Poreju.

Liepājas komandu papildinās arī Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) kluba HK "Rīga" spēlētāji - uzbrucēji Kārlis Ozoliņš un Linards Mazurs-Mago, kā arī aizsargs Ralfs Grīnbergs.

Virslīgas čempionāta turnīra kopvērtējuma tabulā "Dinamo" fārmklubs HK "Liepāja" ar 52 punktiem ieņem trešo vietu. Līderes ir HK "Mogo" un HK "Kurbads", kurām katrai ir 57 punkti.

Regulārā čempionāta uzvarētājs nodrošinās vietu Latvijas virslīgas pusfinālā, savukārt pārējās komandas spēlēs ceturtdaļfinālā, kur notiks cīņa līdz vienas komandas trim uzvarām.

Pusfinālā un mačā pa trešo vietu arī notiks cīņa līdz vienas komandas trim uzvarām, bet finālā spēlēs līdz četrām uzvarām.

Virslīgā pērn uzvarēja HS "Rīga/Prizma", sudrabu ieguva HK "Kurbads", bet bronzu izcīnīja HK "Zemgale/LLU".

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA