foto: IMAGO/Nicolo Campo
"Juventus" zaudē otro maču pēc kārtas; "Chelsea" pakāpjas uz 10. vietu premjerlīgā
Turīnas "Juventus" uzbrucējs Federiko Kjeza pārdzīvo par notiekošo.
Futbols
2024. gada 13. februāris, 10:18

"Juventus" zaudē otro maču pēc kārtas; "Chelsea" pakāpjas uz 10. vietu premjerlīgā

Jauns.lv/LETA

Itālijas A sērijas futbola čempionātā otro zaudējumu pēc kārtas pirmdien piedzīvoja vicelīdere Turīnas "Juventus", kas savā laukumā ar 0:1 (0:1) piekāpās "Udinese" vienībai.

Vienīgos vārtus viesu labā spēles 30. minūtē guva Lautaro Džanetti.

Turīniešiem A sērijā šī trešā neuzvarētā spēle pēc kārtas un otrai zaudējums. Turnīra tabulā "Juventus" no līderes Milānas "Inter" (60 punkti) atpaliek jau septiņus punktus, turklāt milānieši aizvadījuši par vienu spēli mazāk (23).

Tikmēr "Udinese" pēc panākuma ar 22 punktiem 24 spēlēs pakāpās uz 15.pozīciju 20 komandu konkurencē.

Tikmēr divus vārtus Anglijas futbola premjerlīgas mačā guva Konors Galahers, palīdzot Londonas derbijā "Chelsea" ar 3:1 (0:1) viesos pārspēt "Crystal Palace" vienību.

Mājinieki "Crystal Palace" pēc Džefersona Lermas precīzā sitiena 30. minūtē izvirzījās vadībā, tomēr viesi spēja atspēlēties.

Spēles 47.minūtē Galahers pret savu bijušo komandu panāca 1:1, bet kompensācijas laika pirmajā minūtē viņš jau izvirzīja "Chelsea" vadībā ar 2:1. Trešos vārtus viesi guva kompensācijas laika ceturtajā minūtē, kad precīzs bija Enco Fernandess.

Pēc panākuma "Chelsea" ar 34 punktiem 24 mačos pakāpās uz desmito pozīciju, kamēr "Crystal Palace" ar 24 punktiem ieņem 15. pozīciju 20 komandu konkurencē. Līderi ar 54 punktiem ir "Liverpool", bet par diviem punktiem mazāk un spēle rezervē ir čempionei Mančestras "City".