foto: LETA
Latvijas hokejisti šodien tiekas ar Slovēniju
Hokeja faniem šodien atkal svētki, bet no Latvijas hokejistiem gaidām uzvaru!
Hokejs
2023. gada 19. maijs, 07:48

Latvijas hokejisti šodien tiekas ar Slovēniju

Jauns.lv/LETA

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien, 19. maijā, "Arēnā Rīga" pasaules čempionāta B apakšgrupas piektajā spēlē tiksies ar Slovēniju, kas ceturtdien, 18. maijā, ilgu laiku mača bija vadībā pret Čehiju. Spēle sāksies plkst.16.20.

Četras stundas vēlāk maču sāks Kazahstāna un Slovākija, kas ir Latvijas izlases tiešās konkurentes cīņā par vietu ceturtdaļfinālā.

Sestdien Latvija tiksies ar Kazahstānu, bet noslēdzošajā grupas spēlē otrdien stāsies pretī Šveicei.

PČ hokejā: Latvija pret Kanādu. 12.05.2023

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien, 12. maijā, Rīgā sāk pasaules čempionātu augstākajā divīzijā, pirmajā mačā stājoties pretī Kanādai.

gallery icon

PČ. Latvijas hokejisti sīvā cīņā piekāpjas Slovākijai 13.05.2023.

PČ. Latvijas hokejisti sīvā cīņā piekāpjas Slovākijai 13.05.2023.

gallery icon

PČ hokejā: Latvija pret Čehiju. 15.05.2023

Latvijas un Čehijas spēle Pasaules čempionātā.

gallery icon

Slovēnija līdz šim piedzīvojusi tikai zaudējumus - 0:7 pret Šveici, 2:5 pret Kanādu, 0:1 pret Norvēģiju un 2:6 pret Čehiju, tiesa, mačā ar čehiem vadība tika izlaista no rokām tikai trešajā periodā.

Ar 12 punktiem četrās spēlēs pirmo vietu apakšgrupā ieņem Šveice, 11 punktus guvusi Kanāda, desmit punkti ir Čehijai, bet ceturtā ar pieciem punktiem ir Latvija. Aiz mājiniekiem ar četriem punktiem ir Slovākija un Norvēģija, divus punktus guvusi Kazahstāna, bet bez punktiem četrās cīņās ir Slovēnija.

A apakšgrupā līdere ar 12 punktiem četrās spēlēs ir ASV, 11 punktus sakrājusi Zviedrija, astoņi punkti ir Dānijai, bet septiņi - Somijai. Četri punkti ir Francijai, trīs - Vācijai, divus punktus iekrājusi Ungārija, bet viens punkts ir Austrijai.