foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Mūziķus aizrauj hokejs — vēl viena slavenība grib pirkt NHL klubu
The Weeknd
Hokejs
2023. gada 8. maijs, 20:36

Mūziķus aizrauj hokejs — vēl viena slavenība grib pirkt NHL klubu

Jauns.lv

Kanādiešu mūziķis "The Weeknd" pievienojies slavenību pulkam, kuri vēlas iegādāties NHL klubu "Ottawa Senators", vēsta "Ottawa Sun".

Izdevuma informācija liecina, ka "The Weeknd" pievienojies Toronto miljardieru Džefrija un Maikla Kimela grupai "Harlo Capital Group" un paudis gatavību uzņemties daļu finanšu saistību.

Kanādiešu mūziķis The Weeknd

gallery icon
28

"The Weeknd", kurš ir četru "Grammy" balvu ieguvējs un martā iekļuva Ginesa rekordu grāmatā ar 111,4 miljoniem klausītāju, ir dzimis Toronto etiopiešu imigrantu ģimenē un ir liels hokeja cienītājs.

Informētas personas norādīja, ka Spārksa grupu neattur kluba pārdošanas cena, kas pārsniedz vienu miljardu dolāru (910 miljoni eiro). Konsorcijā ietilpst vairāk nekā desmit dalībnieku.

2022. gada martā 62 gadu vecumā nomira kluba īpašnieks Jūdžīns Melniks, un "senatori" pārgāja mantojumā viņa meitām Annai un Olīvijai, kuras izskata kluba pārdošanas iespējas.

1992. gadā dibinātais klubs nevar lepoties ar īpašiem panākumiem. Izslēgšanas spēles sasniegtas 16 reizes, divīzija uzvarēta četras reizes, 2003. gadā izcīnīta uzvara NHL regulārajā čempionātā, bet 2007. gadā Stenlija kausa izcīņas finālā piekāpās Anaheimas "Ducks". Pēdējās sešas sezonas klubam nav izdevies iekļūt izslēgšanas spēlēs.