foto: AP/Scanpix
Slavens reperis vēlas nopirkt NHL klubu
Reperis Snoop Dogg
Hokejs
2023. gada 2. maijs, 22:54

Slavens reperis vēlas nopirkt NHL klubu

Jauns.lv

Amerikāņu reperis Snoop Dogg plāno iegādāties Nacionālās Hokeja līgas (NHL) klubu "Ottawa Senators", vēsta izdevuma "The Athletic".

51 gadu vecais reperis pievienojies Losandželosas uzņēmēja Neko Spārksa pieteikumam par kluba iegādi. "Viņš ir kaislīgi aizrāvies. Atnāk ar idejām. Un viņš ir patiešām satraukts," sacīja informēta persona. "Viņš grib šo komandu".

Reperis vēloties hokeja spēļu apmeklēšanu padarīt pieejamu mazturīgajiem.

Kolorītais reperis Snoop Dogg

gallery icon

Informētas personas norāda, ka Spārksa grupu neattur kluba pārdošanas cena, kas pārsniedz vienu miljardu dolāru (910 miljoni eiro). Konsorcijā ietilpst vairāk nekā desmit dalībnieku.

2022. gada novembrī amerikāņu aktieris Raiens Reinoldss atzina, ka mēģināja iegādāties "senatorus", taču īpašnieki prasīja pārāk augstu cenu. Tad viņš izteicās, ka meklē "partneri ar ļoti dziļām kabatām".

2022. gada martā 62 gadu vecumā nomira kluba īpašnieks Jūdžīns Melniks, un "senatori" pārgāja mantojumā viņa meitām Annai un Olīvijai, kuras izskata kluba pārdošanas iespējas.

1992. gadā dibinātais klubs nevar lepoties ar īpašiem panākumiem. Izslēgšanas spēles sasniegtas 16 reizes, divīzija uzvarēta četras reizes, 2003. gadā izcīnīta uzvara NHL regulārajā čempionātā, bet 2007. gadā Stenlija kausa izcīņas finālā piekāpās Anaheimas "Ducks". Pēdējās sešas sezonas klubam nav izdevies iekļūt izslēgšanas spēlēs.