Futbols
2022. gada 7. decembris, 12:58

"Kāds kauns!" - Ronaldu mīļotajai sievietei ir pamatīgi iebildumi pret Portugāles izlases trenera lēmumu

Jauns.lv

Krištianu Ronaldu neiekļaušanu Portugāles izlases sākumsastāvā var uzskatīt par kaunu. Tā savā "Instagram" profilā pavēstīja futbola zvaigznes mīļotā sieviete Džordžīna Rodrigesa.

"Apsveicu Portugāli. Kamēr 11 futbolisti dziedāja himnu, visi skatieni bija piekalti tev. Kāds kauns, nav iespējas izbaudīt pasaules labāko spēlētāju 90 minūšu garumā," rakstīja Rodrigesa.

Viņa piebilda, ka spēles laikā līdzjutēji nerimstoši aicināja izlaist laukumā Ronaldu, izkliedzot viņa vārdu. "Lai Dievs un tavs mīļais draugs Fernandu turpina mūs iepriecināt," Džordžīna rakstīja, nenorādot, par ko ir runa, taču tā sauc portugāļu galveno treneri Fernandu Santušu.

Otrdienas vakarā portugāļi Pasaules kausa astotdaļfināla mačā ar rezultātu 6:1 sagrāva Šveices futbolistus. Krištianu Ronaldu pirmo reizi savā karjerā nedevās laukumā sākumsastāvā Pasaules kausa vai Eiropas čempionāta izslēgšanas spēlē. 

Krištianu Ronaldu jaunā draudzene Džordžīna Rodrigesa

Portugāļu futbolistu Krištianu Ronaldu vienojot romāns ar spāņu modeli Džordžīnu Rodrigesu. Sportists par to vēl publiski nevēlas runāt, bet modele ...

gallery icon

Ronaldu vietā sākumsastāvā devās Gonsālu Ramušs, kur aizvadīja vien savu ceturto spēli valstsvienībā un pirmo pamatsastāvā. Trenera izvēle pilnībā atmaksājās, jo Ramušs izcēlās ar trim precīziem sitieniem. Savukārt Portugāles izlases spožākā zvaigzne laukumā devās vien 75. minūtē. 

Ceturtdaļfinālā Portugālei pretī stāsies Marokas futbolisti, kas negaidīti pieveica spēcīgo Spāniju. Fernandu Santušs pagaidām nav komentējis, vai Ronaldu sestdienas mačā atgriezīsies sākumsastāvā. Sākotnējais Santuša lēmums tika saistīts iekšēju konfliktu Portugāles izlasē, jo Ronaldu atklāti izrādījis nepatiku par nomainīšanu mačā pret Dienvidkoreju un, pametot laukumu, kušināja korejiešus, kuri vēlējās, lai portugālis dotos uz komandas soliņu. Santušs neslēpa, ka tas viņu neapmierina un šī epizode tiks izrunāta komandas iekšienē, tomēr lēmums atstāt Ronaldu uz soliņa esot bijis tīri taktisks lēmums.

Krištianu Ronaldu pagaidām šajā Pasaules kausā kausā četros mačos izcēlies ar vienu realizētu 11 metru soda sitienu, bet vienā epizodē viņa vārtu guvums ar galvu tomēr tika ieskaitīts komandas biedram Brunu Fernandešam, kurš tajā epizodē iespēlēja bumbu soda laukumā.

Krištianu Ronaldu ģimene

gallery icon

Ramušs arī norādīja, ka uz trenera lēmumu Ronaldu vietā laukumā sūtīt viņu, komanda nekā sevišķi nav reaģējusi. "Godīgi sakot, neviens par to komandā nerunāja," atklāja jaunais uzbrucējs. "Krištianu, kā kapteinis, darīja to ko jādara - palīdzēja mums. Ne tikai man, visiem."

"Ronaldu ir bijis piemērs daudziem," par komandas biedru sacīja Ramušs.

Ronaldu tiek uzskatīts par vienu no visu laiku pasaules labākajiem futbolistiem: viņš piecas reizes kļuvis par "Zelta bumbas" ieguvēju (balvu, ko saņem pasaules gada labākais futbolists), tikpat reižu viņš uzvarējis Eiropas presitžākajā klubu futbola turnīrā - UEFA Čempionu līgā, tāpat pa reizei ar Portugāles valstsvienību triumfējis Eiropas čempionātā un UEFA Nāciju līgā.