Turpinās "Ghetto Basket" superfināls

Šodien aizvadīts viens no "Ghetto Games" ilgi gaidītajiem notikumiem - superfināls. Visas sezonas garumā sportisti no Latvijas, Ukrainas, Lietuvas un ...

gallery icon
76
Basketbols
2022. gada 11. augusts, 21:29

FOTO: turpinās "Ghetto Basket" superfināls

Jauns.lv

Šodien aizvadīts viens no "Ghetto Games" ilgi gaidītajiem notikumiem - superfināls. Visas sezonas garumā sportisti no Latvijas, Ukrainas, Lietuvas un Igaunijas cīnījās par savu vietu turnīra kopvērtējumā.

Jebkuram jaunietim visas vasaras garumā katru nedēļu dažādās Latvijas pilsētās bija iespēja piedalīties ielu sporta turnīros un pasākumos dažādos sporta veidos.

Šosezon galvenā balva "Ghetto Basket" čempioniem Superfinālā trīs vecuma grupās būs specbalva no Kristapa Porziņģa – brauciens uz NBA spēli Parīzē.

Bet "Ghetto Football" trīs grupu uzvarētāju komandas saņems balvas no "LaLiga" jeb Spānijas augstākās futbola līgas - vienas no labākajām futbola līgām pasaulē, kur spēlē tādas slavenas komandas, kā "FC Barcelona", "Real Madrid" un daudzas citas.

Čempioniem būs iespēja doties ekskluzīvā ekskursijā kāda "LaLiga" kluba stadionā, kā arī apmeklēt vienu no līgas spēlēm klātienē. Latvijas futbola federācija sniedz galveno balvu sieviešu grupas uzvarētājām - brauciens uz sieviešu čempionu līgas finālu Nīderlandē.

"Ghetto Floorball" vecākās grupas Superfināla čempioni saņems iespēju doties uz Zviedrijas augstākās florbola līgas finālspēli.

Sezonas superfināli norisināsies no 9.-11.augustam.