Šūmahers pēc avārijas Saūda Arābijā gatavs piedalīties Austrālijas "Grand Prix"
foto: REUTERS/SCANPIX
Miks Šūmahers.
Sporta zvaigznes
2022. gada 7. aprīlī, 19:41

Šūmahers pēc avārijas Saūda Arābijā gatavs piedalīties Austrālijas "Grand Prix"

Jauns.lv / LETA

Miks Šūmahers pēc smagās avārijas Saūda Arābijas posma kvalifikācijā ir pilnībā gatavs šajā nedēļas nogalē gaidāmajam Austrālijas "Grand Prix", paziņoja Pirmās formulas (F-1) vācu braucējs.

Šūmahers pēc avārijas Saūda Arābijā gatavs piedalī...

"Jūtos ļoti labi, nav nekādu seku," 23 gadus vecais sportists ceturtdien paziņoja žurnālistiem.

Šūmahera "Haas" komanda pēc avārijas Džidas posma kvalifikācijā uzreiz paziņoja, ka drošības nolūkos sacīkstēs braucējs nestartēs, kaut gan pats viņš sacīja, ka ir pietiekami vesels, lai piedalītos posmā.

Septiņkārtējā F-1 čempiona Mihaela Šūmahera dēls savā karjerā vēl nav guvis punktus, taču ar daudz konkurētspējīgāku formulu tas, iespējams, šosezon mainīsies.

Autosporta leģendas septiņkārtējā Pirmās formulas (F-1) pasaules čempiona Mihaēla Šūmahera dēlam Mikam pagaidām vēl neizdodas pietuvināties tēva sasniegtajiem augstumiem, lai gan jaunais vācu autopilots tiek uzskatīts par ļoti talantīgu. Šosezon Mikam divos F-4 seriālos jāsamierinās ar otrajām vietām kopvērtējumā, bet jau nākamsezon, mēs viņu redzēsim F-3 čempionātā, kas nereti ir pēdējais solis pirms Pirmās formulas.

Miks Šūmahers F-4 sacensībās Moncā

Autosporta leģendas septiņkārtējā Pirmās formulas (F-1) pasaules čempiona Mihaēla Šūmahera dēlam Mikam pagaidām vēl neizdodas pietuvināties tēva sasniegtajiem augstumiem, lai ...

"Cerības gūt punktus šajā nedēļā ir augstas. Ticu, ka to varam izdarīt," teica Šūmahers.

Sezonas atklāšanas posmā Šūmahers ieņēma 11.vietu, no punktu zonas atpaliekot par vienu vietu. Savukārt viņa komandas biedrs Kevins Magnusens punktos ir ticis abās sezonas pirmajās sacīkstēs.

Vācu pilots arī teica, ka smagā avārija nemainīs viņa pieeju braukšanai.