Basketbols
2021. gada 21. februāris, 17:18

"Nezinu, kas būs tālāk" - Jānis Timma saka paldies par atbalstu Latvijas līdzjutējiem

Jauns.lv

"Pirmkārt gribu pateikt lielu paldies jums, līdzjutēji, par atbalstu. Jūs vienmēr esat un būsiet labākie. Neviens šādam iznākumam nebija gatavs. Ka Latvija nespēlēs Eiropas čempionātā. Nezinu, kas būs tālāk. Paldies jums, Latvija," ar emocionālu vēstījumu pie basketbola draugiem sociālajos tīklos vēršas viens no Latvijas basketbola valstsvienības līderiem Jānis Timma.

EČ kvalifikācijas turnīra spēle basketbolā starp Latviju un Bulgāriju

Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēla basketbolā vīriešiem starp Latvijas un Bulgārijas izlasēm "Arēnā Rīga".

gallery icon
39

Sestdienas, 20. februāra, vakarā Latvijas basketbola izlase ar 65:66 piekāpās Bulgārijai, zaudējot cerības kvalificēties 2022.gada Eiropas čempionāta finālturnīram. Izlasei palīgā bija ieradušies arī ULEB Eirolīgas klubā Maskavas apgabala "Himki" spēlējošais Timma kopā ar komandas biedru Dairi Bertānu, tomēr Latvijai šī bija īsta melnā diena - komanda sāpīgi zaudēja.

Basketbola draugi ir satriekti par neveiksmi, daudzi uzskata, ka pēc šāda fiasko nekavējoties jāatkāpjas ne vien trenerim Robertam Štelmaheram, bet visai Basketbola savienības vadībai, taču fakti ir nepielūdzami: Latvijas izlase Eiropas čempionāta finālturnīrā nepiedalīsies - pirmo reizi kopš 1999.gada.

"Ļoti žēl to apzināties. Ka Latvijas izlase nespēlēs Eiropas čempionātā," saka Timma, veltot pateicības vārdus līdzjutējiem. 

foto: instagram.com/janis.timma