Fitness
2020. gada 9. septembris, 16:26

FOTO: pasaules titulētākā "fit model" sportiste Samanta Balode kļūst par Pasaules kausa absolūto čempioni

Jauns.lv

6. septembrī Rīgā ar vērienīgu šovu noslēdzās pirmās šī gada pasaules līmeņa fitnesa sacensības - IFBB Fit Model Pasaules kauss 2020, portālu Jauns.lv informēja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijā

Krāšņais skaistuma un sporta pasākums, kurā piedalījās atlētiski un labi trenēti dalībnieki no Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Polijas un Latvijas, norisinājās elegantajā "Studio 69" Koncerta zālē. Notikums aizritēja gludi, bez nākadas aizķeršanās, kas ļāva skatītājiem izbaudīt atlētu trenētos ķermeņus.

Rīgā aizvadīts krāšņais fitnesa šovs - IFBB Fit Model Pasaules kauss 2020

6. septembrī Rīgā ar vērienīgu šovu noslēdzās pirmās šī gada pasaules līmeņa fitnesa sacensības - IFBB Fit Model Pasaules ...

gallery icon

Labākās sportistes savās auguma kategorijās demonstrēja teicamas ķermeņa formas, fantastiskas proporcijas, graciozu skatuves prezentāciju un burvīgu vizuālo koptēlu.

Eleganti peldkostīmi, izsmalcinātas vakarkleitas, skatuves grims un frizūras – visi šie komponenti izceļ dalībnieču dabisko skaistumu un pievilcīgās, ne pārāk muskuļaini izteiktās ķermeņa formas. Skatītājus priecēja arī vīriešu "fit model" kategorija, kurā sportisti prezentēja atlētisku sniegumu.

Fitnesa skaistules pirms "Rīgas Pērle 2020" pozē apakšveļā

Fitnesa skaistules pirms "Rīgas Pērle 2020" pozē "Lauma Lingerie" apakšveļā.

gallery icon

Absolūtajā "fit model" kategorijā, kur sacentās visu trīs sieviešu kategoriju uzvarētājas, par IFBB fit model Pasaules kausa ieguvēju tika kronēta Samanta Balode no Latvijas.

Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija sveic sportistes Samantu Balodi, Karinu Glazkovu, Lindu Bērziņu, Agnesi Šaburovu un Tatjanu Gavrilenko ar izcilo sniegumu un augstiem rezultātiem izcīnītiem IFBB Fit Model Pasaules kausā 2020.

IFBB Latvijas fitnesa komandai triumfs Spānijā

Otrdien mājup no Spānijas pilsētas Santa Susannas atgriezusies Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas izlase, kas no 1. līdz 6. ...

gallery icon

Godalgoto vietu ieguvēji:

Women's fit model - 163 cm:
1. vieta – Samanta Balode (Latvija)
2. vieta – Kristina Mickiene (Lietuva)
3. vieta – Karina Glazkova (Latvija)

Women's fit model - 168 cm:
1. vieta – Anastasija Staduba (Baltkrievija)
2. vieta – Marija Dziatlovkaja (Baltkrievija)
3. vieta – Jana Kuzmina (Baltkrievija)

Women's fit model + 168 cm:
1.vieta – Marina Polapa (Ukraina)
2.vieta – Karina Kondratjeva (Baltkrievija)
3.vieta – Linda Bērziņa (Latvija)

Men's fit model open:
1.vieta – Ireneušs Janušs Pohvala (Polija)
2.vieta – Darjušs Skraba (Polija)

Women's fit model Overall:
Samanta Balode (Latvija)