foto: AFP/Scanpix
Porziņģa draugs Eness Kanters paziņo: "Daudzas NBA zvaigznes pat negrasās spēlēt, kamēr nebūs vakcīnas pret Covid-19"
Eness Kanters un Kristaps Porziņģis 2018. gadā - laikā, kad abi bija komandas biedri Ņujorkas "Knicks".
Basketbols
2020. gada 31. maijs, 14:50

Porziņģa draugs Eness Kanters paziņo: "Daudzas NBA zvaigznes pat negrasās spēlēt, kamēr nebūs vakcīnas pret Covid-19"

Jauns.lv

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi, ka Covid-19 pandēmijas dēļ pārtraukto sezonu plāno atsākt 31. jūlijā, taču, izrādās, ka ne visas NBA zvaigznes ir noskaņotas iziet laukumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Turku basketbolista zvaigzne un Kristapa Porziņģa draugs Eness Kanters, kurš pašlaik spēlē Bostonas klubā "Celtics", apgalvo: viņš bijis šokēts, kad uzzinājis, ka daudzi vadoši NBA basketbolisti nemaz negrasās atsākt sezonu, pirms nebūs izgudrota veiksmīga vakcīna pret koronavīrusu.

Ar šādu informāciju Kanters dalās ar NBC korespondentu Krisu Fosbergu.

"Šis ir mans devītais gads līgā, man ir daudz draugu dažādās komandās. Runāju ar vienu no saviem draugiem, un viņš man pastāstīja, ka viņa klubā ir ne mazums basketbolistu, kuri nespēlēs.

Tā ir komanda no Austrumu konferences un tai būtu jāspēlē izslēgšanas spēlēs. Tie spēlētāji ir superzvaigznes. Ja es tagad atklātu viņu vārdus, tas būtu neprāts," saka Kanters.

"Viņi vienkārši teica, ka nespēlēs tikmēr, kamēr nebūs atrasta vakcīna vai atklāts veids, kā šo vīrusu veiksmīgi ārstēt. Biju šokēts, ka basketbolisti negrib spēlēt. Tie ir Visu zvaigžņu spēles līmeņa sportisti," piebilda "Celtics" spēlētājs. 

Pašlaik 27 gadus vecais Kanters jau ilgu laiku pazīstams kā Turcijas prezidenta Tajipa Erdoana kritiķis. Jau 2015. gadā par atbalstu opozīcijai viņš izdzīts no Turcijas basketbola izlases, savukārt 2017.gadā Turcijas amatpersonas anulēja basketbolista pasi. Pēc savas pases anulēšanas Kanters preses konferencē ASV nosauca Erdoanu par "mūsu gadsimta Hitleru". Kanteram ir ASV zaļā karte, kas ļauj šajā valstī pastāvīgi dzīvot un strādāt.

Jauns.lv jau ziņoja, ka ar Covid-19 pasaulē jau inficējušies vairāk nekā seši miljoni cilvēku.

Vissmagāk pandēmija skārusi Amerikas Savienotās Valstis, kur miruši jau vairāk nekā 100 000, bet saslimušo skaits tuvojas 1,8 miljoniem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās