foto: "Havnar Boltfelag"
VIDEO: pandēmijas superzvaigzne? Jauno futbolistu pēc neticama snieguma pamana visa pasaule
Adrians Justinusens.
Futbols
2020. gada 27. maijs, 14:01

VIDEO: pandēmijas superzvaigzne? Jauno futbolistu pēc neticama snieguma pamana visa pasaule

Jauns.lv / LETA

Pagājušajā nedēļas nogalē Fēru salu premjerlīgas mačā "HB Torshavn" izbraukumā 350 skatītāju klātbūtnē sagrāva "AB Argir" ar 5:0. Tomēr šī spēle visvairāk atmiņā paliks ar viesu uzbrūkošā pussarga Adriana Justinusena sniegumu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pasaules sporta un tā karaļa futbola sacensības atsākas vien pamazām, tāpēc pašlaik ir mirklis, kad ikvienu spožu sasniegumu, pat zemāka līmeņa sacensībās pamanīs teju visā pasaulē. Līdzīgi noticis arī ar Adrianu Justinusenu Fēru salu premjerlīgā.

21 gadu vecais futbolists, kurš laukumā spēlē ar 7. numuru, 13 minūšu laikā guva četrus vārtus, turklāt trīs no tiem ar tiešajiem brīvsitieniem.

Interesanti, ka Justinusenam "AB Argir" ir ļoti parocīgs pretinieks, jo viņš jau savas neilgās karjeras laikā pamanījies pret viņiem gūt jau 10 vārtus.

foto: "Havnar Boltfelag"
Adrians Justinusens.

Justinusena pārstāvētā Touršhavnas komanda ir viens on Fēru salu futbola flagmaņiem un allaž cīnās par čempionāta godalgām, bet 21 gadu vecais futbolists ar trijos mačos gūtiem sešiem vārtiem ir premjerlīgas rezultatīvākais futbolists.

Justinusens pagājušajā sezonā 28 spēlēs guva 16 vārtus un kļuva par premjerlīgas ceturto labāko vārtu guvēju, bet gadu iepriekš palīdzēja "HB Torshavn" izcīnīt titulu palīdzēja ar 20 vārtiem 26 spēlēs, kļūstot par čempionāta labāko snaiperi. Fēru salu pieaugušo izlasē Justinusens vēl nav debitējis, taču oktobra mačos pirmoreiz tika iekļauts pieteikumā.

Adriana Justinusena pašreizējā tirgus vērtība pēc "Transfermarket" datiem ir aptuveni 200 000 eiro, tomēr ļoti iespējams, ka pēc viņa neticamā snieguma noskatīšanās, interesenti talantīgā fērieša pakalpojumos varētu parādīties arī no ārzemēm.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās