foto: Sergei Savostyanov/TASS/SCANPIX
Indrašis jau ceturto spēli pēc kārtas izceļas ar rezultatīvu sniegumu KHL čempionātā
Miks Indrašis atguvies no savainojumiem un sācis spēlēt ļoti rezultatīvi.
Hokejs
2020. gada 1. februāris, 19:37

Indrašis jau ceturto spēli pēc kārtas izceļas ar rezultatīvu sniegumu KHL čempionātā

Jauns.lv / LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Miks Indrašis sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli, kā rezultātā viņš pie punktiem ticis jau pēdējās četrās spēlēs pēc kārtas.

Maskavas "Dinamo" viesos ar 4:0 (2:0, 2:0, 0:0) uzvarēja citu šīs pilsētas komandu "Spartak", kuras rindās spēlēja Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums.

Indrašis laukumā pavadīja 16 minūtes un 34 sekundes, rezultatīvi piespēlējot komandas trešo vārtu guvumā. Latvijas izlases uzbrucējs pēdējās četrās spēlēs kopumā izcēlies ar vieniem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr Daugaviņš "Spartak" komandā uz ledus pavadīja 18 minūtes un sešas sekundes, kuru laikā izdarīja divus metienus un uzvarēja abos iemetienos.

Viņa komandas biedrs Karsums laukumā pabija nepilnas 15 minūtes, kurās izcēlās ar vienu metienu un vienu no trim uzvarētiem iemetieniem. Tāpat uzbrucējs pielietoja trīs spēka paņēmienus.

Citā spēlē Jānis Kalniņš neglāba Helsinku "Jokerit" no zaudējuma viesos, kur ar 0:5 (0:2, 0:1, 0:2) kapitulēts Jaroslavļas "Lokomotiv".

Kalniņš Somijas komandas vārtos aizvadīja visu spēli un tika galā ar 21 no 26 metieniem, tverdams 80,77% raidījumu.

Savukārt Čerepovecas "Severstaļ" viesos ar 0:5 (0:1, 0:3, 0:1) zaudēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Viesu komandā Artūrs Kulda laukumā pavadīja 18 minūtes un 55 sekundes, kuru laikā izdarīja trīs metienus pa vārtiem. Tāpat viņš pielietoja viena spēka paņēmienu.

Maskavas "Dinamo" ar 73 punktiem 55 spēlēs Rietumu konferencē ieņem trešo vietu, bet pozīciju zemāk ir "Jokerit", kas tikpat punktus iekrājusi 54 dueļos. "Spartak" ar 68 punktiem ierindojas piektajā vietā, bet "Severstaļ" 55 spēlēs nopelnījuši 48 punktus, kas ļauj ieņemt desmito pozīciju.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" sestdien KHL čempionāta spēlē nespēja gūt vārtus un piedzīvoja jau devīto neveiksmi pēc kārtas.

"Dinamo" viesos ar 0:2 (0:1, 0:0, 0:1) piekāpās Kazaņas "Ak Bars".