foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: kanādiešu hokeja vārtsargs gūst šausminošu traumu, uz ledus atstājot milzu asins peļķi
Hokejs
2019. gada 13. decembris, 17:51

VIDEO: kanādiešu hokeja vārtsargs gūst šausminošu traumu, uz ledus atstājot milzu asins peļķi

Jauns.lv

Šausminošs negadījums ceturtdien noticis Ontārio hokeja līgas spēles laikā Kanādā. Vienam no spēles vārtsargiem ar slidu tika pāršķelta kāja, uz ledus parādoties milzu asins peļķei. Sportists nekavējoties tika nogādāts slimnīcā, kur viņam tika veikta ārkārtas operācija.

Kanādas junioru hokeja līgā spēkiem ceturtdien mērojās Niagaras "IceDog" un Landonas "Knights".

Rezultāts bija 2:1 "Knights" labā, kad notika tas, ko negaidīja neviens. Pēc tam, kad viens no "Knights" spēlētājiem bija raidījis ripu uz vārtiem, kur to veiksmīgi atvairīja "IceDog" vārtsargs Takers Tīnans, divi laukuma spēlētāji vārtsargam uzslīdēja virsū. Lai gan sadursme nešķita īpaši spēcīga, jau pēc mirkļa bija skaidrs, ka spēle jāaptur.

foto: ekrānuzņēmums no video

17 gadus vecais Tīnans palika, guļot uz ledus, un zem viņa parādījās asins peļķe. Nekavējoties pie ievainotā spēlētāja piesteidzās ārsti. Centieni apturēt asiņošanu aizņēma aptuveni 10 minūtes, pēc kurām Tīnans uz nestuvēm tika nonests no laukuma.

Spēle tika pārtraukta pavisam. Vārtsargam tika veikta ārkārtas operācija, kas, kā ziņo viņa komandas biedri, bijusi veiksmīga, un puisis pašreiz stabilā stāvoklī slimnīcā atgūst spēkus.

Tēmas