foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: futbola fanus Turcijā šokē tribīnēs sēdošs "puisītis" ar cigareti zobos
Futbols
2019. gada 11. septembris, 06:29

VIDEO: futbola fanus Turcijā šokē tribīnēs sēdošs "puisītis" ar cigareti zobos

Jauns.lv

Divu Turcijas futbola klubu spēles laikā skatītājus pie TV ekrāniem pārsteidza kāds šķietami mazs zēns, kurš, sēžot tribīnēs, netraucēti smēķēja. Ap redzēto saceltā jezga ātri vien atklāja amizantu faktu - "mazajam puisītim" patiesībā ir 36 gadi.

Televīzijas kameras smēķētāju nofilmējušas neilgi pirms spēles sākuma. Šī bijusi labdarības spēle, kurā iegūtie līdzekļi ziedoti vēža ārstēšanai un organizācijām, kuras palīdz ar Dauna sindromu slimiem bērniem.

Skatītāji, kuri spēli vērojuši televīzijas ekrānos, pēc šokējošā skata ātri vien tvēra pēc saviem mobilajiem telefoniem, lai soctīklos noskaidrotu, kas bijis šis "nepaklausīgais zēns".

foto: ekrānuzņēmums no video

Puisim zaļajā kreklā blakus sēdējuši vēl pāris jauni zēni, kuri sava biedra darbībām lielu uzmanību nav pievērsuši. Arī pats pīpmanis, šķiet, cilvēku pārpildītajā stadionā juties pavisam ērti un par dūma uzvilkšanu visu priekšā nemaz nav šaubījies.

Kamēr par redzēto soctīklos un pat dažos medijos raisījās karstas diskusijas, zinātāji atklāja, ka video redzamais "puisēns" patiesībā ir 36 gadus vecs, ļoti jauneklīga izskata pieaudzis vīrietis, kurš uz spēli atnācis kopā ar saviem dēliem.

foto: Twitter / @objektifdegilim

Lai gan televīzijas translētajā video nav kārtīgi saskatāms, vai cigarete tiešām bijusi aizdegta, Turcijā smēķēšana publiskā vietā ir sodāma darbība. Naudassods par smēķēšanu publiskā vietā Turcijā sasniedz 69 Turcijas liras (10 eiro).

Nav īsti skaidrs, kāds bijis vīrieša motīvs smēķēt skatītāju pārpildītā stadionā. Iespējams, tas bijis kāds pretsmēķēšanas kampaņas publisks gājiens. Tāpat nav zināms, vai policija grasās šo lietu izmeklēt.

Tēmas