foto: AP/Scanpix
"Flames" uzbrucējam Gudro iespaidīga sešu punktu spēle
Komandas biedri sveic Džoniju Gudro, kurš savulaik spēlējis arī Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadībā.
Hokejs
2019. gada 13. marts, 09:58

"Flames" uzbrucējam Gudro iespaidīga sešu punktu spēle

Jauns.lv / LETA

Ar trim vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm izceļoties Džonijam Gudro, Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences vicelīdere Kalgari "Flames" otrdien svinēja graujošu uzvaru regulārā čempionāta spēlē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Flames" savā laukumā ar rezultātu 9:4 (1:2, 2:2, 6:0) pārspēja Ņūdžersijas "Devils" vienību, kas cieta septīto zaudējumu pēc kārtas.

Vēl uzvarētājiem ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Dereks Raiens, bet Gudro maiņas biedriem Šonam Monehenam un Ēliasam Lindholmam katram bija pa vieniem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm.

Gudro kļuvis par pirmo "Flames" hokejisti kopš 1994. gada marta, kurš vienā spēlē guvis sešus punktus. Iepriekšējo reizi kāds no NHL spēlētājiem sešus punktus guva 2013. gada 14. novembrī, kad ar šādu sniegumu izcēlās Džeimijs Bens no Dalasas "Stars".

"Mūsu maiņa šovakar bija lieliska. Jau pēc iesildīšanās ģērbtuvē sapratām, ka būs laba spēle," pēc mača teica Gudro.

Tāpat rezultatīvu uzvaru svinēja Kolumbusas "Blue Jackets", kas mājās ar 7:4 (3:1, 2:3, 2:0) pārspēja Bostonas "Bruins".

"Blue Jackets" komandā ar savu pirmo "hat-trick" NHL karjerā izcēlās Būns Dženers, bet vārti un trīs rezultatīvas piespēles bija Džošam Endersonam un Džekam Verenskim. "Bruins" vienībā ar diviem vārtiem un vienu piespēli atzīmējās Breds Maršāns.

Citā mačā Monreālas "Canadiens" mājās ar 3:1 (0:0, 2:0, 1:1) pieveica Detroitas "Red Wings".

Kerijs Praiss izcīnīja savu 315. uzvaru "Canadiens" kreklā un kļuva par komandas uzvarām bagātāko vārtsargu, apsteidzot Žaku Plāntu. Monreālas vienībā ar diviem vārtiem izcēlās Makss Domi.

Tikmēr Rietumu konferences līdere Sanhosē "Sharks" viesos ar 5:4 (2:2, 1:1, 2:1) pārspēja Vinipegas "Jets".

"Sharks" komandai uzvaras vārtus 4,3 sekundes pirms pamatlaika beigām guva Džo Paveliskis. Sanhosē vienībā ar diviem precīziem metieniem izcēlās Gustavs Nīkvists.

Vēl otrdien Anaheimas "Ducks" savu fanu priekšā ar 3:2 (2:0, 1:0, 0:2) pieveica Nešvilas "Predators", trešo maču pēc kārtas vārtus gūstot Danielam Sprongam, bet Arizonas "Coyotes" izbraukumā ar 3:1 (0:0, 1:0, 2:1) guva virsroku pār Sentluisas "Blues".

Jau ziņots, ka Teodords Bļugers otrdien spēlēja otrajā uzbrucēju virknējumā kopā ar Pitsburgas "Penguins" zvaigznēm Jevgēņiju Malkinu un Filu Keselu, viņu pārstāvētajai komandai izcīnot uzvaru.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

"Penguins" savā laukumā ar 5:3 (0:1, 3:1, 2:1) pārspēja iepriekšējās sezonas Stenlija kausa čempioni Vašingtonas "Capitals", izcīnot piekto uzvaru pēdējās sešās spēlēs.

Malkins šajā mačā atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm, NHL sasniedzot 1000 punktu robežu, kas izdevies 88 hokejistiem.

Tikmēr piekto zaudējumu pēc kārtas cieta uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas savā laukumā ar 0:2 (0:0, 0:2, 0:0) atzina Dalasas "Stars" pārākumu.

"Stars" komandā ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Rope Hincs, bet savu trešo "sauso" uzvaru pēc kārtas izcīnīja vārtsargs Bens Bišops, kurš atvairīja visas 35 "Sabres" hokejistu mestās ripas.

Jau iepriekš tika ziņots, ka Girgensons šajā spēlē nepiedalīsies.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 110 punktiem 70 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", bet tai ar 93 punktiem 70 dueļos seko Bostonas "Bruins". Savukārt septītā ar 85 punktiem 70 spēlēs ir Pitsburgas "Penguins", 12.vietā ar 69 punktiem 69 cīņās ir Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 52 punktiem 70 mačos ir Otavas "Senators, kuru pārstāv uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 94 punktiem 70 mačos atrodas Sanhosē "Sharks", no kuras par punktu atpaliek 70 spēles aizvadījusī Kalgari "Flames".