foto: AP/Scanpix/LETA
Radulovs paraksta 31,25 miljonus vērtu līgumu ar Dalasas "Stars"
Viens no Krievijas labākajiem hokejistiem Aleksandrs Radulovs.
Hokejs
2017. gada 4. jūlijs, 10:17

Radulovs paraksta 31,25 miljonus vērtu līgumu ar Dalasas "Stars"

LETA

Krievu uzbrucējs Aleksandrs Radulovs parakstījis piecu gadu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Dalasas "Stars", vēsta vienība.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vienošanās noslēgta par 31,25 miljoniem ASV dolāru (27,53 miljoniem eiro), kas šajā starpsezonā ir ienesīgākais līgums ar kādu no neierobežoti brīvajiem aģentiem.

"Gribēju parakstīt vismaz piecu gadu līgumu, lai varētu spēlēt un par neko neraizēties," pirmdien teica Radulovs.

"Aleksandrs ir dinamisks hokejists ar labām ātruma īpašībām un prasmēm. Papildinot komandu ar šādu uzbrucēju, mūsu pirmās divas maiņas kļuvušas tikpat labas kā jebkurai vienībai līgā," skaidroja "Stars" ģenerālmenedžeris Džims Nils.

Patlaban 30 gadus vecais Radulovs aizvadītajā sezonā Monreālas "Canadiens" rindās guva 18 vārtus un veica 36 rezultatīvas piespēles.

Radulovs NHL debitēja 2006.gadā Nešvilas "Predators" sastāvā, bet divus gadus vēlāk viņš atgriezās Krievijā, kur nākamās četras sezonas pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Ufas "Salavat Julajev". 2011./2012.gada sezonas beigas viņš pavadīja Ziemeļamerikā, palīdzot "Predators" komandai, bet nākamās četras sezonas viņš nospēlēja KHL vienībā Maskavas CSKA, līdz atkal atgriezās NHL, lai pārstāvētu "Canadiens" vienību.

"Stars" aizvadītajā sezonā ieņēma sesto vietu Centrālajā divīzijā, neiekļūstot Stenlija kausa izcīņā.