"Olympiakos" zvaigzne Džošs Čildress slims ar cūku gripu
Basketbols
2009. gada 10. novembris, 23:17

"Olympiakos" zvaigzne Džošs Čildress slims ar cūku gripu

Jauns.lv

Bijusī NBA zvaigzne Džošs Čildress, kurš tagad pārstāv Grieķijas komandu Pireju "Olympiakos", saslimis ar jauno gripas A/H1N1 vīrusu jeb tā dēvēto cūku gripu.

Paredzams, ka slimības dēļ 26 gadus vecais Čildress laukumā nevarēs doties vismaz nedēļu.

"Mūsu spēlētājam Čildresam konstatēta jaunā gripa. Šobrīd viņš ir ārstu uzraudzībā, un mediķi ir apmierināti ar viņa veselības stāvokli," teikts kluba "Olympiakos" paziņojumā.

Čildress kļuva par trešo "Olympiakos" kluba spēlētāju, kurš saslimis ar cūku gripu. Pagājušajā mēnesī slimnīcā tika ievietoti arī kluba spēlētāji Sofoklis Šortsanitis un Kosts Papanikolau. Viņiem A/H1N1 vīruss tika konstatēts pēc "Olympiakos" komandas atgriešanās no ASV, kur tā aizvadīja divas pārbaudes spēles ar NBA klubiem.

Šortsanitis un Papanikolau jau ir atveseļojušies un atgriezušies ierindā.

2008.gada 23.jūlijā Čildress ar "Olympiakos" komandu parakstīja līgumu uz trīs gadiem. Pirms tam viņš pārstāvēja NBA klubu Atlantas "Hawks", bet aizvadītās sezonas beigās kļuva par brīvo aģentu.

Pēc vairāku mediju informācijas, Čildress klubā "Olympiakos" pavadīto trīs gadu laikā saņems apmēram 20 miljonus ASV dolāru (9,4 miljonus latu), turklāt nemaksājot nodokļus.

LETA/Foto:AFP