2020. gada 7. janvāris, 15:54

"Labākā vakarkleita no iesaiņojamā papīra," - tviterī izsmej Dženiferas Lopesas grezno "Valentino" tērpu

Jauns.lv

Aktrises un dziedātājas Dženiferas Lopesas ierašanās "Zelta globusa" ceremonijā, atrādot modes nama "Valentino" kleitu un 145 karātu vērtas rotaslietas, sacēlusi vētru sociālajos tīklus. Iespaidīgā kleita izpelnījusies salīdzinājumus gan ar Ziemassvētku neglītajiem svīteriem, gan dāvanu kastēm, gan populāru humora seriālu kadriem, ziņo www.independent.co.uk.

foto: Sthanlee Mirador/Sipa USA/ Vida Press
Dženifera Lopesa "Valentino" kleitā.

Latīņamerikāņu aktrises Dženiferas Lopesas daiļrades faniem un atbalstītājiem bija dalīta reakcija par viņas tērpa izvēli - vieni slavēja nevainojamo gaumi, citi asi kritizēja. Protams, neiztikt arī bez asprāšiem, kuri izvēlas par šo jokot un dalīties ar salīdzinājumiem un komentāriem vietnē Twitter:

@CooperLawrence raksta: "Džei Lo ir pati labākā vakarkleita no iesaiņojamā papīra."

 @TheMikeEllis retoriski jautā: "Kurai piestāv labāk?"

@fashionfoiegras komentē: "Kuram piestāv labāk, manai Ziemassvētku dāvanai vai Džei Lo?"

@caitiethegreati salīdzina: "Džei Lo "Zelta globusa" kleita sniedz man atmiņu sajūtu, kad Fēbe ar dāvanu pušķi nosedza savu humusa traipu uz kleitas."

@TriffyTiff redz līdzību, ka Dž. Lopesa ceremonijā ir ieradusies tērpusies aktiera Raiena Reinoldsa Ziemassvētku neglītajā svīteri.

Dziedātāja, kura "Zelta globusā 2020" tika nominēta par striptīza dejotājas Ramonas Vegas lomu filmā "Afēristes" ("Hustlers"), kur lomas dēļ nācās iegūt vēl nevainojamāku fizisko formu, kā arī iemācīties profesionāli dejot ap stieni.

foto: Hahn Lionel/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Dženifera Lopesa "Valentino" kleitā.

Dženifera Lopesa mēdz ik pa laikam šokēt ar pasaules ievērības cienīgiem tērpiem - 50 gadu vecā popdīva 2019. gadā uzspridzināja internetu ar "džungļu kleitas" atdzimšanas iznācienu "Versace" modes skates laikā - par to runāja visi.

77. ikgadējās "Zelta globusa" pasniegšanas ceremonijas stila parāde

gallery icon
63