foto: Pixabay
Kā ģērbties ziemā: 9 lietas, par kurām uzreiz jāaizmirst
2019. gada 3. decembris, 16:00

Kā ģērbties ziemā: 9 lietas, par kurām uzreiz jāaizmirst

Jauns.lv

Ziemas modes tendences - tas ir svarīgi, taču ne mazāka nozīme ir ziemas anti-tendencēm. Portāls “Postimees” apkopojis 10 populārākās lietas, par kurām ziemā vajag aizmirst tūlīt pat!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Mīļa”, “amizanta” cepure

Cepures ar “austiņām”, “astītēm”, sapītām bizēm un puķītēm un visādas citas “mīļas” cepuru variācijas izskatās dīvaini un izsauc vienu konkrētu jautājumu: vai cepures nēsātāja atceras, ka sen jau izaugusi no bērnu dārza vecuma?

Adīti cimdi bez pirkstiem

To funkcionalitāte ir ļoti mulsinoša – rokas tāpat salst, paliek sarkanas un no aukstuma uzpampst, bet kopējais skats tūlīt atgādina 18.gadsimta ielu tirgotājus, kuri šo garderobes priekšmetu izveidoja, lai būtu vieglāk skaitīt monētas. 

UGG zābaki pilsētā

Jau vairākas reizes visā pasaulē skandina par to, ka zābaki UGG nav piemēroti pilsētai, sevišķi jau gājienam uz darbu. Tomēr, kā tikko termometra stabiņš noslīd zem nulles tā nomīdītie UGG zābaki “iziet” pilsētas ielās. 

Baltas krāsas zābaki

Ja vien būtu iespējams noskaidrot tā cilvēka vārdu, kurš izdomāja baltus ziemas zābakus (īpaši tas attiecas uz baltas krāsas augstpapēžu zābakiem vai plānas zoles) atgrieztos pagātnē un vienas modes traģēdijas būtu mazāk. Kā norāda modes pārzinātāji, par šādiem zābakiem ziemas periodā ir vienkārši jāaizmirst. 

Kažokādas vestes

Modes pasaulē ir kažokādas vestes kuras izskatās diezgan eleganti. Tomēr pat no dažām labākajām “klana” pārstāvēm ziemā ir jāatsakās. Pirmkārt, tas izskatās nevietā, otrkārt, tajās vienkārši ir auksts. Īpašas šausmas ir tie eksemplāri, kas veidoti no daudziem maziem, nesaprotamu zvēru kažokādas gabaliem. 

Miesaskrāsas zeķubikses

Šādas zeķubikses nēsāt ziemā? “Kailas” kājas mīnus 10 grādos izskatās ļoti dīvaini, īpaši kombinācijā ar zābakiem. Kailo kāju ilūziju diez vai kāds novērtēs pozitīvi. Turklāt šādi iespējams arī nopietni saaukstēties. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Košas krāsas pufaiciņa ar “jautru” apdruku

“Ziemā tā jau viss pelēks, vajag ģērbties košās krāsās,” padomāji tu. Patiesībā šajā laikā sev jāsaka “stop” un nekādā gadījumā nevajag iegādāties ziemas jaku radioaktīvās krāsās vai ar “jautru” apdruku, puķītēm, odziņām utt. Tā saucamās “marķiera” krāsas var sabojāt jebkuru tēlu. Nerunājot nemaz par ziemas. 

Džinsi, kas sabāzti zābakos

Apspīlēti, gaiši zili džinsi (dažreiz vēl ar balinājumu), kuru gali ielikti melnas zābakos, izskatās neglīti, “nogriež” kāju un vizuāli pieliek klāt vairākus kilogramus. 

Cepures, šalles un dūraiņu komplekts

Šāda iepirkšanās ir īsts modes pašapmāns. Rezultātā tu izskatīsies kā bērns vai ļoti slinks jauneklis. Tāpēc centies harmoniski salikt kopā atšķirīgu cepuri, šalli un cimdus. Nekādā gadījumā nepērc aksesuāru komplektu “trīs vienā”.