Uz „Baltic Beauty 2019” noteikti jādodas arī VIŅAM
2019. gada 1. novembris, 15:55

Uz „Baltic Beauty 2019” noteikti jādodas arī VIŅAM

Jauns.lv

Vēlme labi izskatīties nav atkarīga no dzimuma! Arvien vairāk vīriešu apmeklē bārddziņu salonus un lieto ne tikai ādas kopšanas līdzekļus, bet arī dekoratīvo kosmētiku. Tāpēc izstādē „Baltic Beauty 2019”, kas no 8. līdz 10. novembrim notiks Ķīpsalā, būs padomāts arī par stiprā dzimuma pārstāvjiem. Starp citu, novembris ir „No Shave" jeb ūsu audzēšanas mēnesis!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Pēdējo sešu gadu laikā arī Latvijā bārddziņa pakalpojums ir kļuvis daudz pieejamāks, un tas ļauj vīriešiem variēt gan ar bārdas, gan ar matu sakārtojumu. Vīrieši vairs nebaidās ataudzēt bārdu, jo zina, kur to sakopt. Vīriešiem patīk kārtīgs izskats, ticiet man!” – tā bārddzinis, „NOBLE Barbershop” līdzdibinātājs Guntis Apkalns.

Visās trīs izstādes dienās “Baltic Beauty 2019” hallē “Matu skaistuma pasaule” interesenti varēs izmantot bārddziņa pakalpojumus. Meistari, ņemot vērā klienta vēlmes, galvas un sejas formu, arī aktuālās modes tendences, ieteiks piemērotāko matu griezumu un bārdas formu. „Mūsu „Noble/Barber Mind” stendā varēs atrast visu, kas ir nepieciešams vīrietim, lai pilnvērtīgi un kvalitatīvi sevi koptu. Būs izcili produkti un aksesuāri! Tāpat varēs iegūt profesionāla bārddziņa pakalpojumus un konsultācijas,” norāda Guntis Apkalns. Izstādes apmeklētāji varēs iepazīties ar vīriešu matu, bārdas un skūšanās kosmētiku no Itālijas – „Barber Mind Deluxe”.

Īstiem večiem vajag kārtīgas bārdas, un kārtīgām bārdām vajag īstas rūpes! – uzskata Latvijā radītā zīmola “The Beard Cosmetics” saimnieks Nauris Strujevičs, kuram, vienreiz izbaudot procedūru bārberšopā, radās impulss savai uzņēmējdarbībai. Šobrīd Strujeviču ģimenei ir ne tikai savs kosmētikas zīmols, bet arī frizētavas vīriešiem, kur izmanto savus radītos skaistumkopšanas līdzekļus. “The Beard Cosmetics” izstādē “Baltic Beauty 2019” ekspozīcijā “Magnetic Latvija” piedāvās bārdas kosmētiku – bārdas eļļas un balzamus, kas radīti no 100 % dabīgām un ekoloģiski sertificētām izejvielām (OF & G).

Semināri par vīriešu matu un bārdu griezumu aktualitātēm

8. novembrī uz semināru „Mūsdienīgu vīriešu matu griezumu tehnikas” aicina Germans Sārs (German Saar) no Igaunijas. Atzītais frizieris dalīsies pieredzē arī par Low taper fade  tehniku. Vēl izstādes pirmajā dienā notiks Krievijas Koloristikas un ģeometrijas akadēmijas treneres Nataļjas Tuņikovskas seminārs „Vīriešu matu griezumu tehnikas. Pagarināti matu griezumi vīriešiem”, kur varēs uzzināt paņēmienus vīriešu matu griezumu frontālās daļas noformēšanai. Un vēl daudzām citām interesantām vīriešu matu griezumu niansēm. 9. novembrī izstādē notiks seminārs „Bārda – vistilīgākais aksesuārs. Sejas vizuālā korekcija ar bārdas un ūsu palīdzību. Griezumu tehnikas”, ko vadīs starptautiski atzīts frizieris Igors Konons no Baltkrievijas.

Detalizētu semināru programmu skati: www.bt1.lv/BB/prog/seminari_msp_2019_lat.pdf 

TOP aktualitātes vīriešiem

Šobrīd joprojām pārliecinoši vīriešu modē ir matu griezumi ar īsiem izdzītiem sāniem. Aktuālas ir visa garuma bārdas ar izteiktām kontūrām uz vaigiem un kakla, pēc neliela pārtraukuma modē atkal ir izteiksmīgas ūsas ar spiciem galiem. „Diezgan bieži saņemu jautājumus par sirmiem matiem. Manuprāt, krāsot nevajag ne bārdu, ne matus, bet gan izcelt ar neatkārtojamu griezumu un bārdas korekciju. Noteikti vajag lepoties ar to, kas mums ir dots,” norāda Guntis Apkalns.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Kā jau zināms, no 8. līdz 10. novembrim Ķīpsalā notiks skaistumkopšanas izstāde “Baltic Beauty 2019”, kur hallēs “Matu skaistuma pasaule” un “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule” dažādus plaša patēriņa un profesionālos skaistumkopšanas produktus un pakalpojumus prezentēs vairāk nekā 355 dalībnieki no 20 pasaules valstīm!  Gan uzņēmumu ekspozīcijās, gan konkursu un meistarklašu laukumos varēs vērot ne vien jaunumus un meistaru paraugdemonstrējumus, bet arī konsultēties un smelties zināšanas.

Šogad “Baltic Beauty” norisināsies 7 vērtīgas konferences, 49 profesionālie konkursi, 30 meistarklases, 25 semināri un 49 profesionālie konkursi. Plašo konkursu programmu papildinās jauns konkurss ““Artdeco” Glam Make-up”. “Baltic Beauty 2019” pasākumu programmu skatiet: www.bt1.lv/bb

Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un “Skaistums matu kosmētika” sadarbībā ar Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju – CIDESCO sekciju Latvijā, Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju, OMC Latvijas komiteju, Latvijas Stilistu asociāciju, Nagu skaistumkopšanas amatu apvienību, Latvijas Spa & Wellness federāciju un Latvijas Ārstu biedrību, Baltijas Imidža speciālistu asociāciju, Starptautisko Skropstu un uzacu profesionālo meistaru asociāciju, SIA “Pigmalions”, “Aroma Life Institute”.

Sekojiet aktualitātēm arī sociālajos tīklos:

Izstādes darbalaiks:

8.–9. novembris 11.00–20.00     

10. novembris 11.00–19.00

Ieejas biļete – 6 €

Pensionāriem, skolēniem, invalīdiem – 4 €          

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas

Biļetes var iegādāties arī internetā: www.bt1.lv/bb/buytickets.php