foto: CAMERA PRESS/James Veysey / Vida Press
5 vasaras modes tendences, kam piekrišanu devusi pati Anna Vintūra. Un viena, kurai ne!
Anna Vintūra.
2019. gada 5. jūnijs, 06:01

5 vasaras modes tendences, kam piekrišanu devusi pati Anna Vintūra. Un viena, kurai ne!

Jauns.lv

Nevienam nav noslēpums, ka modes žurnāla „Vogue” galvenā redaktore Anna Vintūra ir ļoti vērīga un viņas viedoklis ir viens no augstāk vērtētajiem visā modes industrijā. Ja runa ir par vasaras modes tendencēm, tad Vintūras garderobē atradīsiet tikai dažas no tām, līdz ar to var teikt, ka viņa devusi tām savu piekrišanu.

Pirms aplūkojam vasaras modes tendences, kuras par labām aizvadītajos gados atzinusi modes žurnāla „Vogue” galvenā redaktore Anna Vintūra, der atzīmēt arī vienu, ko Vintūras kundze nekad nerekomendētu.

Sandales ar siksniņu pirkstu starpā jeb tā sauktās „jēzenes”

Annas Vintūras stils ir klasisks un noslīpēts, kas nozīmē, ka viņa ir samērā izvēlīga modes tendencēs, kurām pati gatava atvēlēt vietu savā garderobē. Gadiem ilgi vasaras mēnešos Vintūras kundze izvēlējusies miesas krāsas sandales ar siksniņām. Maz ticams, ka viņa šogad varētu izdarīt izņēmumu, izejot ielās sadalēs ar siksniņu pirkstu starpā, pat ja šie apavi būtu uz augsta papēdīša. Šāda modes tendence šosezon ir plaši izplatīta, taču Annas Vintūras personīgo akceptu tā, visticamāk, neiemantos nekad.

Miesas krāsas sandales

Annas Vintūras miesas krāsas sandales

gallery icon
32

Gadiem ilgi Annas Vintūras mīļākie vasaras apavi ir miesas krāsas sandales ar siksniņām. Tās variē no smilšu krāsas līdz gandrīz baltai, ar plānākām un biezākām siksniņām, un obligāti uz papēdīša. Šovasar tās pieskaitāmas vienai no modes aktualitātēm. Tas liecina tikai par to, ka Vintūras iemīļotais vasaras apavu modelis ir nezūdoša stila vērtība.

Kuplas piedurknes

Annas Vintūras tērpi ar kuplām piedurknēm

gallery icon
7

Espadriljas un kurpes uz pītas pilnzoles

Anna Vintūra izvēlas espadriljas

gallery icon
3

Annas Vintūras garderobe reti kad dublējas ar franču meiteņu ielas stilu, taču espadriljas un kuplas apģērba piedurknes ir divi izņēmumi, kas būs atrodami arī Vintūras kundzes garderobē. Lai gan parīzietes fano par kurpēm uz pītas pilnās zoles (arī Francijas kaimiņzemes Lielbritānijas slavenības hercogienes Ketrīna un Megana tās ļoti iecienījušas), Vintūra dod priekšroku šo apavu zemajam modelim. Kas attiecas uz kuplajām „pinceškleitu” piedurknēm, tās modes apritē atgriezās jau aizvadītajā vasarā un sola nepazust arī šajā sezonā.

Hercogiene Ketrīna un apavi ar pilno zoli

gallery icon
47

Asimetriski tērpi ar atsegtu vienu plecu

Anna Vintūra un asimetriska griezuma tērpi

gallery icon
4

Asimetriski topiņi un kleitas, kas atsedz vienu kailu plecu atkal atgriežas modē šajā vasarā. Vintūras kundze šādus tērpus bija iecienījusi deviņdesmitajos gados. 1996. gadā, kad viņa saviesīgā pasākumā satikās ar princesi Diānu, Vintūra bija izvēlējusies tieši šādu asimetriska griezuma tērpu.

Baltas žaketes

Annas Vintūras baltās žaketes

gallery icon
3

Mēdz teikt, ka labai žaketei jābūt katras dāmas garderobē, un, protams, tādas ir atrodamas arī Vintūras kundzes drēbju skapī. Baltas žaketes Anna bija iecienījusi jaunības gados. Šovasar tādas redzēsim mugurā aizvien vairāk jaunajām modes sekotājām.