foto: Eduards Paņičevs
Melnas vakarkleitas un glamūrīgs atkailinājums. Stiliste vērtē dāmu tērpus "Grand Hotel Kempinski Rīga" atklāšanā
Elīna Ivaglo.
2017. gada 8. decembris, 06:39

Melnas vakarkleitas un glamūrīgs atkailinājums. Stiliste vērtē dāmu tērpus "Grand Hotel Kempinski Rīga" atklāšanā

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Aktuālās modes tendences, gadiem pārbaudīta klasika un nepiekāpīgas pašu stila idejas šoruden dominē vietējo smalko Rīgas dāmu garderobēs.

Anete Bilzena, Porsche Latvija direktore, ar dzīvesbiedru Ati Bilzena
Anetes Bilzenas kleitas izvēle ir slavējama ar to, ka tā noraida vakartērpu klišejiskos un stīvos standartus un apvieno gan glamūru, gan diskrētu seksapīlu, kā arī relaksētu vienkāršību. Klasika un sievišķība, kas no modes neizies. Par vērtībām!

foto: Eduards Paņičevs
Anete un Atis Bilzeni.

Svetlana Gomberga, ārste, miljonāra Jevgeņija Gomberga meita
Kleitas atturīgais siluets vēsta par vienkāršību, smalkā krāsa – par juteklisku sievišķību, bet izteiksmīgie rotājumi – par pasākuma svinīgo noskaņu. Tajā pašā laikā kleitas spožumam uzcītīgi pieskaņoto rotu skaits (ausīs, ap kaklu, uz rokām) ir reducējams tikai līdz auskariem. Greznums ir pietiekams.

foto: Eduards Paņičevs
Svetlana Gomberga.

Gunita Irbe, sabiedrības dāma, ar dzīvesbiedru Dmitriju Čelebiju
Visdrošākais un nekļūdīgākais svētku tērps ir sievišķīgā melnā vakarkleita. Tā ir kā fons, kas ar aksesuāriem ir transformējama atbilstoši pasākumam. Tāpēc, vērtējot kurpju, somas un rotaslietu izvēli, jāsecina, ka, izņemot auskarus, aksesuāri ir pārāk ikdienišķi un smagnēji.

foto: Eduards Paņičevs
Gunita Irbe un Dmitrijs Čelebijs.

Elīna Ivaglo, dziedātāja, uzņēmēja Gunta Indriksona dzīvesbiedre
Seksapīla noslēpums ir māka stratēģiski atklāt (jeb atkailināt) tikai vienu ķermeņa daļu – auguma daiļāko trumpi. Šajā gadījumā – ar Holivudas dīvas cienīgu glamūru un pompu. Lai gan var diskutēt par mirdzošo detaļu daudzumu un/vai nepieciešamību, gaumes atšķirties drīkst, var, tas pat ir ieteicams!

foto: Eduards Paņičevs
Elīna Ivaglo.

Svetlana Loeva, uzņēmēja
Svetlana Loeva demonstrē lielisku piemēru aktuālās modes un ielu modes tendenču absorbēšanai luksusa manierē. Buduāra tipa elements jeb halātam līdzīgs izstrādājums, kas cēls ir kļuvis fliteriem rotātā, mirdzošā auduma dēļ.

foto: Eduards Paņičevs
Svetlana Loeva.

Jūlija Malahova, zīmola M Couture dizainere, ar dzīvesbiedru Aleksandru Malahovu
Vienīgais, kas liecina par notikuma svinīgo atmosfēru, ir dizaineres žaketes audums. Reizēm skaistums ir vienkāršībā.

foto: Eduards Paņičevs
Jūlija un Aleksandrs Malahovi.

Marina Dianova, žurnāliste, ar dzīvesbiedru Valdi Birkavu
Izteikti moderns koptēls. Par standarta kostīmu neformālāks un relaksētāks pidžamu stila izstrādājums, izsmalcinātībai – no karaliskā samta, svinīgumam – ar zelta detaļām. Bet, atsakoties no klišejām, spilgti zaļa samta somiņa, kas pati kļūst par rotaslietu. Dinamiski un aizraujoši.

foto: Eduards Paņičevs
Valdis Birkavs un Marina Dianova.

Maija Silova, modes žurnāliste
Tā kā Maijas Silovas garderobe sastāv no apzinīgām, pārbaudītas klasikas kombinācijām (ar moderniem elementiem), viņai nav iespējams iekļūt bezgaumīgi tērpto cilvēku topos. Un, neļaujot kļūdīties, monohroma tēla izvēle ir izsmalcinātas elegances simbols.

foto: Eduards Paņičevs
Maija Silova.

Iveta Strautiņa-Ušakova, Rīgas mēra Nila Ušakova dzīvesbiedre
Izteiksmīgi un grandiozi. Šo balles tērpu par īpašu padara tā neregulārais volānu kārtojums un ārkārtīgi smalkās lencītes. Tomēr tādai jaunai un skaistai sievietei kā Ivetai būtu ieteicams izvēlēties jauneklīgākus, relaksētākus un krāsās dzīvīgākus tērpus.

foto: Eduards Paņičevs
Iveta Strautiņa-Ušakova.

Agnese Zeltiņa, aktrise
Lai arī uzcītīgi kombinēts koptēls, tas kļūst interesants moderno, nedaudz nesavienojamo elementu dēļ. Mazliet glamūrīga atkailinājuma, interesantas konstrukcijas bikškostīma un etniska motīva rotas. Un, lai gan rotu un somu krāsas ir ar tērpu apzinīgi saskaņotas, kurpju krāsa atdzīvina.

foto: Eduards Paņičevs
Agnese Zeltiņa.

Mirdza Zīvere, režisore ar dzīvesbiedru Zigmaru Liepiņu
Paraugs tam, cik kvalitatīvi, personībai un augumam piemēroti ir tērpi, kuri pašūti vai pielāgoti pēc individuāla pasūtījuma. Perfekts piegulums, pareizas proporcijas ir ikviena tērpa obligātā nepieciešamība.

foto: Eduards Paņičevs
Mirdza Zīvere un Zigmars Liepiņš.

Dāmu stils "Grand Hotel Kempinski" Rīga atklāšanā

gallery icon
11