Kotletītes pasniedz ar svaigiem dārzeņu salātiem.
Zandarta kotletes, pildītas ar baravikām
Kad esam tikuši pie zandarta filejas un kā reize ir arī veiksmīgi pasēņots, pagatavojiet šīs gardās kotletītes.
Pagatavošanas laiks:
25 minūtes
Sarežģītība: vienkārši
Porcijas:
2
Sastāvdaļas
350 g zandarta fileja
100 g baltmaize
150 g saldais krējums
rīvmaize
olīveļļa
sāls un svaigi malti pipari
Pildījumam:
200 g baravikas
175 g sīpoli
35 g GI sviests
sāls
Pagatavošana
Zandarta fileju divas reizes samaļ, otru reizi maļ kopā ar saldajā krējumā izmērcētu baltmaizi. Zivs masai pievieno sāli, piparus, atlikušo krējumu un labi samīca. Izveido ~ 1 cm biezus plācenīšus, vidū liek sēņu pildījumu, malas saspiež, apviļā rīvmaizē, izveido ovālas kotletes un apcep tās olīveļļā uz pannas, vēlāk cepeškrāsnī.
Pildījums:
sasmalcinātus sīpolus un baravikas apcep sviestā, pievieno sāli, piparus, visu kārtīgi samaisa.
Pasniedz ar svaigiem dārzeņu salātiem.
BonAppetit.lv / Publicitātes foto