Kāzu priekšvakarā līgava uzzināja, ka viņu krāpj. Turpmākie notikumi pārsteidza daudzus
foto: Shutterstock
Kāzu diena izvērtās ne gluži tāda, kā plānots. (Ilustratīvs foto)
Attiecības
2024. gada 3. septembrī, 10:27

Kāzu priekšvakarā līgava uzzināja, ka viņu krāpj. Turpmākie notikumi pārsteidza daudzus

Viktorija Popova

Jauns.lv

31 gadu vecā Lindsija Sleitere ar savu partneri bija kopā 12 gadus, abi kopā rūpīgi plānoja savas kāzas, kas izmaksāja lielu naudu. Tomēr dažas dienas pirms plānotās ceremonijas Lindsija uzzināja, ka mīļotais viņai nav uzticīgs.

Kāzu priekšvakarā līgava uzzināja, ka viņu krāpj. ...

Lindsija dzīvo Mansfīldā, Notingemas štatā (Anglijā). Ar savu ilggadējo partneri viņa saderinājās 2020. gadā un pavadīja četrus gadus, rūpīgi plānojot kāzas, kas kopā izmaksāja 35 000  britu mārciņu (apmēram 40 950 eiro). Taču pašā kāzu priekšvakarā līgava uzzināja, ka savam iecerētajam nav vienīgā. Lai gan Lindsija sākotnēji apsvēra iespēju atcelt kāzas, viņa galu galā nolēma pārvērst šo sāpīgo dzīves posmu par simbolisku rituālu, lai nosvinētu jaunu sākumu. "Es esmu brīva," viņa teica un izlēma, ka pavadīs šo dienu, svinot kopā ar ģimeni un draugiem, nevis bēdāsies mājās. 17.augustā, kad vajadzēja būt ilgi plānotajai kāzu dienai, Lindsija sarīkoja ballīti aptuveni 60-70 viesiem. Svinības sākās ar pusdienām, vakarā notika ballīte ar dīdžeju un bundziniekiem. Uzvilkusi savu kāzu kleitu, Lindsija izbaudīja svinības kopā ar tuvākajiem cilvēkiem, par spīti sava bijušā līgavaiņa nodevībai, vēsta dailymail.co.uk. Šie "brīvības svētki", kā to nodēvēja pati Lindsija, kļuva ne tikai par jautrības mirkli, bet arī par spēka izrādīšanu. "Man ļoti patika šī diena," viņa teica. "Es jutos spēcīga un varena, un draugu un ģimenes atbalsts man deva daudz spēka.

Pēc šiem svētkiem Lindsija pat devās iepriekš plānotā medusmēnesī uz Krētas salu Grieķijā, tiesa, ne kopā ar līgavaini, bet ar savu draudzeni Melisu. Lai gan Lindsija vēl nav gatava pāriet jaunā dzīves posmā, šī pieredze viņai palīdzējusi saprast: lai būtu laimīga, viņai nav vajadzīgs bijušais līgavainis. Abi bija kopā 12 gadus, kas ir ilgs laiks, un gājis ir visādi, taču, neraugoties uz visām peripetijām abu attiecību laikā, Lindsija bija gatava dibināt ģimeni. Taču tad nāca ziņa par neuzticību. Lindsija nolēma šo sāpīgo pieredzi pārvērst pozitīvā spēkā. Ballītes laikā draugi un ģimene viņu atbalstīja, un dīdžejs atskaņoja tādas dziesmas kā Šēras "Strong Enough" un Destiny's Child "Survivor", kas vēl vairāk nostiprināja 31 gadu vecās sievietes apņēmību un iekšējo spēku.