Slavenības
2021. gada 22. augusts, 05:30

Lelde Dreimane precēties nesteidzas - kāzu kleitu jau filmās gana

Žurnāls "Kas Jauns"

Dailes teātra aktrise un influencere Lelde Dreimane (31) pēc šovasar saņemtā bildinājuma no mīļotā vīrieša Ērika Ozollapas ar kāzu plāniem tomēr nesteidzas.

Uzņēmējs Ēriks Ozollapa, ar kuru Dreimane ir kopā jau pāris gadu, aktrisi bildinājis šovasar abu kopīgajā romantiskajā ceļojumā Itālijā. Lelde gan žurnālam "Kas Jauns" atzinusi, ka par kāzām ar mīļoto šobrīd nedomā: “Dzīvē es šobrīd neprecēšos. Es šajā vasarā piedzīvoju tādas kāzas, ka kādam laikam pietiks ar savām nospēlētajām lomām. Es jau esmu apprecējusies pagājušajā gada vasarā Māra Martinsona filmā "Saki jā!" un šovasar kāzas svinēju režisora Andreja Ēķa jaunajā romantiskajā komēdijseriālā "Perfektās kāzas",” paskaidro aktrise.

Seriāla "Perfektās kāzas" filmēšana Nordeķu muižā

Režisora Andreja Ēķa seriāla "Perfektās kāzas" filmēšana Nordeķu muižā 2021. gada jūnijā.

gallery icon

Dreimane piebilst, ka apprecēties neesot viņas pašmērķis. “Esmu ļoti atšķirīga no vidusmēra sievietēm. Zinu, ka visas mazas meitenes sapņo par to, ka apprecēsies, kādas būs viņu kāzas, kādas būs kleitas… Es bērnībā biju mazs pašpuika. Un šobrīd nejūtos apdalīta, ka neesmu precējusies. Tas ir sabiedrības uzspiests modelis. Kurš teica, ka jābūt precētai līdz konkrētam vecumam? Es ar precēšanos nekur nesteidzos,” saka Lelde.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Lelde Dreimane un viņas bijušais puisis Kaspars Zāle seriāla "Perfektās kāzas" uzņemšanas laukumā.

Seriāla "Perfektās kāzas" filmēšana Kuldīgā

Režisora Andreja Ēķa seriāla "Perfektās kāzas" filmēšana Kuldīgā 2021. gada jūnijā.

gallery icon

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!