Kas šobrīd modē? Stiliste iesaka, ko darīt tām, kurām ir aizspriedumi pret leopardrakstu
foto: Shutterstock
Stila jaunumi

Kas šobrīd modē? Stiliste iesaka, ko darīt tām, kurām ir aizspriedumi pret leopardrakstu

Padomu nodaļa

"100 Labi Padomi"

Krāsu spektrs šīs vasaras sezonai ir ļoti plašs un vizuāli bagāts. Par gada toni atzīts persiku rozā, kas piešķir maigu, sievišķīgu, saulainu un nedaudz romantisku noskaņu. Kas šobrīd aktuāls modē, ieskicē vizuālā tēla stiliste Evija Briede-Blūma.

Kas šobrīd modē? Stiliste iesaka, ko darīt tām, ku...

Persiku rozā var lieliski kombinēt ar neitrāliem vasaras toņiem – balto un bēšo, kā arī saskaņot ar šī gada otru aktuālo toni – jūrnieku jeb tumši zilo, ko stiliste iesaka izmantot ierastās melnās krāsas vietā. Šosezon aktualitāti ieguvuši pasteļtoņi – no pavasarīgi debeszilā un ceriņu violetā līdz izsmalcinātajam pistāciju zaļajam. No spilgtākajiem toņiem populārs ir oranžais – gan maigi dūmakains, gan košs un intensīvs.

foto: no privātā arhīva
Stiliste Evija Briede-Blūma.
Stiliste Evija Briede-Blūma.

Labi aizmirsts vecais

Stila tendences mudina atgriezties pagājušā gadsimta 90. un 2000. gadu sākuma atmiņās, jo modē atkal ir A silueta kleitas un svārki, kombinezoni, bikses ar zemu jostasvietu un plata piegriezuma žaketes. Aktuāli ir pinumi, tamborējumi, ažūrs, mezgli, drapējumi un kabatas. Kabatas pašlaik ir modes lieta, visbiežāk tās redzam uz kargo stila biksēm un safari jakām, turklāt tām jābūt lielām un izteiksmīgām. Ar jaunu uzrāvienu modē atgriezies leoparda raksts. Ja tev pret to ir aizspriedumi, stiliste iesaka novērtēt tā sievišķību un rotaļīgumu un izmantot leoparda rakstu kā akcentu, iegādājoties šāda stila kurpes, somiņu vai rokassprādzi.

foto: Shutterstock