foto: https://www.facebook.com/ibrante
Priekšvēlēšanu karstumā apprecējusies politiķe Ieva Brante
Attiecības
2024. gada 5. aprīlis, 12:23

Priekšvēlēšanu karstumā apprecējusies politiķe Ieva Brante

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Saspringtais priekšvēlēšanu laiks nav traucējis politiķei un juristei Ievai Brantei nosvinēt skaistu privātās dzīves notikumu. Sociālajos tīklos Brante liek noprast, ka ir apprecējusies.

“Mīlestība ir tikai vārds. Tu piepildi to ar saturu. Tu izvēlies, ko ņemt, ko likt savā dzīves somā. Tu saki jā. Tu saki nē. Tu skaties vai aizver acis. Tu dari. Vai arī nedari. Tu ej. Vai stāvi. Tu radi. Un tad arī top. Mīlestība ir tikai vārds. Tu piepildi to ar saturu. Lai top,” ar romantiskām rindām savu vēstījumu sociālajā vidē ilustrējusi Ieva Brante, publiskojot zīmīgus foto. Attēlos viņa redzama kopā ar mīļoto Māri Gunāru Dzeni – skūpstoties un mīļi skatoties vienam uz otru.

Laimīgais pāris ir svinīgi saposies – Ieva Brante baltā kleitā, Māris Gunārs Dzenis – uzvalkā. Kopā ar viņiem fotosesijā piedalās vēl viens svarīgs ģimenes loceklis – Ievas suņuks Tinkī. Fotogrāfiju autore ir Beāte Kalnaraupa.

Iepriekš intervijās Ieva Brante nav slēpusi, ka Māris Gunārs Dzenis, ar kuru viņa iepazinusies un iemīlējusies deju skolā, ir gados jaunāks par Ievu. Viņu vecuma starpība varētu būt apmēram 13 gadu. Informācija par abu saderināšanos tika publiskota pagājušā gada rudenī, un nu mīlestība ir nostiprināta arī oficiāli. 44 gadus vecajai Ievai Brantei šī ir trešā laulība.

Ieva Brante patlaban ir Rīgas Domes deputāte un Eiropas Parlamenta deputāta kandidāte no “Apvienotā saraksta”.