foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Heidija Kluma vaļsirdīgā sarunā ar faniem atklāj savu svaru un skaistas figūras noslēpumu
Supermodele Heidija Kluma.
Dzīvesstils
2023. gada 24. augusts, 06:37

Heidija Kluma vaļsirdīgā sarunā ar faniem atklāj savu svaru un skaistas figūras noslēpumu

Jauns.lv

Vaļsirdīgā “Instagram” tērzēšanas laikā ar faniem 50 gadus vecā vācu-amerikāņu supermodele Heidija Kluma atklāja, kāds ir viņas svars un pastāstīja par saviem ēšanas paradumiem.

Par savu lielisko figūru viņa pateicas brokastīm ar zemu tauku saturu. Heidijai rīti sākas trim vārītām olām siltā vistas buljonā. Modele atklāja, ka ierobežo savu ikdienas kaloriju patēriņu līdz 900 kalorijām.

foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press
Supermodele Heidija Kluma šā gada martā.

Kāds fans palūdza Heidijai nosvērties. Viņa noslaucīja no svariem putekļus un pajokoja: “Galīgi noputējuši. Tas noteikti vairs nav iespējams.”

Taču nedaudz vēlāk tērzēšanas laikā Heidija atklāja savu faktisko svaru. Tas ir 62,5 kilogrami. Modele ir 1,76 metrus gara.

Heidija Kluma un Toms Kaulics „Zelta globusu” „afterparty” ballītē

gallery icon

Kluma jau iepriekš minējusi, ka vairs neievēro stingru vai “disciplinētu” diētu, lai gan agrāk ēdiens viņai sagādājis daudz problēmu.

Intervijā žurnālam “Red Magazine” Heidija pauda apmierinātību ar sevi, paziņojot, ka beidzot ir “laimīga par to, kāda ir”. Viņa arī minēja, ka ir iemācījusies izdarīt labāku izvēli attiecībā uz saviem ēšanas paradumiem, uzsverot, ka ļoti liela nozīme ir pareizo pārtikas produktu izvēlei.

Heidija Kluma un Toms Kaulics

Heidija Kluma un Toms Kaulics.

gallery icon

“Es jūtos laimīga par to, kas esmu un kāda esmu. Ja nebūtu, es to mainītu”, apliecināja Heidija. “Esmu noteicēja par savu dzīvi.”

“Sākumā man vajadzēja būt disciplinētai attiecībā uz ēdienu, un tagad es esmu tik ļoti pieradusi pie tā. Iespēju ir tik daudz, vienkārši izvēlieties pareizās lietas. Jo tad jums nav jācīnās.”

Heidijas Klumas apakšveļas kolekcija "Intimates"

Heidijas Klumas izdoto apakšveļas kolekciju „Heidi Klum Intimates” atzinīgi novērtējuši arī kritiķi, norādot, ka šī modele zina, kas piestāv sievietēm.

gallery icon

„Victoria’s Secret” modele Heidija Kluma

gallery icon