TV raidījuma laikā Deniss Ševeļovs publiski atzīst, ka ir gejs. VIDEO
Blogeris Deniss raidījumā izcēlās ar pārsteidzošām darbībām – novilka savu kurpi un demonstrēja to skatītājiem, māja modeļiem, un tiešraidē atklāja, ka ir gejs.

TV raidījuma laikā Deniss Ševeļovs publiski atzīst, ka ir gejs. VIDEO

Kasjauns.lv

Ceturtdien, 23. aprīlī, kanālā RīgaTV 24 norisinājās divpadsmitais “Rīgas stila pavēlnieks” raidījums. Šoreiz modes ekperts Deniss Ševeļovs dalījās ar ļoti privātām detaļām par savu dzīvi.

TV raidījuma laikā Deniss Ševeļovs publiski atzīst...

Dalībnieku uzdevums šoreiz bija sakomplektēt apģērbus modes un izklaides centrā Rīga Plaza, lai modeļi varētu doties uz pirmo tikšanos ar otrās pusītes vecākiem. Raidījuma eksperti šoreiz bija Ghetto Games radošais direktors Renārs Zeltiņš, vienmēr mainīgā grupas "Triānas parks" soliste Agnese Rakovska un, kā vienmēr, skatītāju iemīļotais modes blogeris Deniss Ševeļovs. Tieši Deniss raidījumā izcēlās ar  pārsteidzošām darbībām – novilka savu kurpi un demonstrēja to skatītājiem, māja modeļiem un tiešraidē atklāja, ka ir gejs, bet skolas laikā ticies ar meiteni un gājis iepazīties ar viņas vecākiem.

Arī turpmāk, katru ceturtdienu, kanālā RīgaTV 24, un klātienē Blaumaņa ielā 32 modes sacensības. Laipni aicināts ikviens interesents. Ieeja no plkst. 20:30. Ieeja bez maksas.

Divpadsmitais "Rīgas stila pavēlnieks" raidījums

Divpadsmitais "Rīgas stila pavēlnieks" raidījums

Regīna Zommere / Foto: Kristaps Bārdziņš