Skaistums
2022. gada 5. jūlijs, 07:33

Modes dizainere Vera Vanga 73 gadu vecumā izskatās kā trīsdesmitgadniece

Jauns.lv

Nesen ar vērienu notika modes dizaineres Veras Vangas dzimšanas dienas ballīte. 27. jūnijā pasaulslavenajai amerikāņu modes māksliniecei apritēja 73 gadi. Skatoties jaunākos foto no “Prosecco Party” svētku ballītes, tā vien šķiet, ka Vanga ir pārdevusi dvēseli nelabajam un pārstājusi novecot jau 35 gadu vecumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ne katrs var atļauties sagaidīt 73. dzimšanas dienu ultraīsos šortos, saīsinātā blūzītē un ar rozā šķipsnām matos - taču Verai Vangai par sava tērpa izvēli, pēc visa spriežot, šaubas nav bijušas. Vēl jo vairāk tāpēc, ka izvēlētais apģērbs vēl vairāk izcēla jubilāres slaidās rokas un atklāja dekoltē zonu un kaklu.

“Dzīve rozā krāsā” — tā var nosaukt Veras Vangas dzimšanas dienas ballītes tēmu. Tajā plūda rozā šampanieša upes un greznojās daudzstāvīga torte, rotāta ar rozēm un VW iniciāļiem - un tas viss bija tikai sākums. “Svinu savu dzimšanas dienu ar keksiņiem, karaoki... un proseko,” fotogrāfiju no ballītes parakstījusi 73 gadus veca kāzu kleitu dizainere.

Karaoke tiešām nebija joks - slavenie vakara viesi draudzīgi dziedāja līdzi Vangas mīļākajām dziesmām, piemēram, Stīvija Vondera “Signed, Sealed, Delivered, I 'm Yours”.

Pati 73 gadus vecā modes māksliniece apgalvo, ka saglabā slaidu figūru un tvirtu ādu, pateicoties veselīgam miegam un regulāriem treniņiem. “Man ir jāatpūšas, bet miegs ir svarīgs, lai atjaunotos,” viņa stāstīja. Jaunībā Vera Vanga ir nodarbojusies ar daiļslidošanu, tagad vingro mājās ar hantelēm un brauc ar velosipēdu. Uzturā Vangai nav stingru ierobežojumu. Tomēr pārsvarā viņas uzturs sastāv no veselīgiem produktiem: augļiem, jogurtiem, laša, brūnajiem rīsiem. Galvenais noteikums ir neēst pēc 19.30.

foto: Mirrorpix / Vida Press
foto: Vida Press

Dizaineres sekotāji Instagram ir sajūsmā par viņas izskatu, un to apliecina tūkstošiem "Patīk" sirsniņu un daudzie atzinīgie komentāri. 

foto: Ouzounova / SplashNews.com/ Vida Press
foto: MEGA / Vida Press

"Pie velna, kāds ir tavs noslēpums?" pārsteigtie fani raksta sociālajos tīklos. Daži pat jautā, kādas tinktūras dizainere lieto, lai apturētu laika ritējumu, un vai viņa gadījumā nav ragana vai pārdevusi dvēseli apmaiņā pret mūžīgo jaunību.

foto: action press/ Vida Press

Žurnālam "Harper's Bazaar" Vanga iepriekš ir atzinusi, ka Covid-19 karantīnas laikā domāt par savu izskatu viņu motivē pašas modeles. "Viņas visas ir tik lieliskā formā! Tas piespiež arī mani sportot gandrīz katru dienu," paskaidrojusi modes zvaigzne.

Modes dizainere Vera Vanga - karantīnas laikā savās mājās Maiami un iepriekš darba gaitās

gallery icon
27

Modes dizainere Vera Vanga 70 gadu vecumā izskatās žilbinoši

gallery icon
36

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās