Attiecības
2022. gada 24. jūnijs, 07:03

Hercogiene Ketrīna vēlas, lai princis Viljams salabtu ar brāli

Jauns.lv

Kembridžas hercogiene Ketrīna vēl tikai to labāko princim Viljamam un princim Harijam. Karaļnamam pietuvinātas personas apgalvo, ka viņa pat mudinājusi vīru apsvērt iespēju sazināties ar brāli, lai izlīgtu un sakārtotu savas attiecības.

Reiz tik tuvie brāļi tagad iet katrs savu ceļu. Par to, ka ir atsvešinājušies, princis Harijs izteicās vēl 2019. gadā sniegtā intervijā. Savukārt Harija un viņa sievas Meganas pērn Oprai Vinfrijai sniegtā intervija un tam sekojošie publiskie izteikumi tikai padziļinājušas plaisu abu attiecībās.

Prinči Viljams un Harijs satiekas princeses Diānas skulptūras atklāšanas ceremonijā

gallery icon
18

Kāds no britu karaļnamam pietuvinātiem cilvēkiem izteicies, ka Kembridžas hercogiene Ketrīna ļoti pārdzīvojot par to, kādas tagad ir abu brāļu attiecības. Viņa esot noraizējusies par sirdssāpēm, kādas princim Viljamam varētu radīt ieilgušās nesaskaņas.

Kāds no paziņām izdevumam “Closer” atklājis, ka hercogiene Ketrīna lūgusi vīram apdomāt ideju par izlīgšanu ar brāli. Viņa arī “klusībā mudinot Hariju atrast šādu vēlmi savā sirdī, lai pēc tam mēģinātu visu izlabot.”

Zināms, ka Kembridžas hercogiene ir miera uzturētāja starp abiem nesaskaņās ieslīgušajiem brāļiem. Viņai vienmēr ir simpatizējis princis Harijs, kuru hercogiene pazīst jau kopš prinča pusaudža gadiem.  

Princis Harijs un hercogiene Ketrīna

Princis Harijs un hercogiene Ketrīna.

gallery icon
53

Paziņa norāda, ka Ketrīnai “vienmēr ļoti paticis Harijs kā svainis”. Viņa esot arī “atbalstījusi Hariju, laipni uzņemot Meganu ģimenē, kad visi pirmo reizi satikušies. Tieši tāpēc kritika, ko Saseksi veltīja ģimenei un tam sekojošie pārmetumi, viņu ļoti sarūgtinājuši.”

Paziņa norādījis: “Skumjā patiesība ir tāda, ka Keitai visus šos gadus bija grūti saskatīt Harijā to pašu cilvēku, kuru viņa reiz mīlēja un cienīja. To pašu var teikt arī par Viljamu, kuram ļoti pietrūkst brāļa.”

Princis Harijs vectēva Edinburgas hercoga prinča Filipa bērēs

gallery icon
26

Taču trīs bērnu māmiņa lieliski zina, ka neskatoties uz “visiem Harija trūkumiem un kļūdām, viņš sirdī joprojām ir tas pats cilvēks, un viņa zina, ka Viljams brāli mīl un ļoti ilgojas pēc viņa”.

Ziņa par to, ka hercogiene Ketrīna mudinājusi vīru izlīgt ar brāli seko īsi pēc prinča Viljama 40. dzimšanas dienas, kas bija šo otrdien, 21. jūnijā, un kuru princis atzīmēja ģimenes un tuvāko draugu lokā. Klīst runas, ka hercogiene pat lūgusi princi Hariju nosūtīt brālim apsveikumu viņa īpašajos svētkos, jo Ketrīna tic, ka tas varētu būt solis pretī abu izlīgšanai.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54