foto: Shutterstock
Jaunais ceļš šķitīs grūts, kamēr nesāksi pa to iet - horoskops visām zodiaka zīmēm no 27.12. līdz 2.01.
Cita pasaule
2021. gada 27. decembris, 10:50

Jaunais ceļš šķitīs grūts, kamēr nesāksi pa to iet - horoskops visām zodiaka zīmēm no 27.12. līdz 2.01.

Jauns.lv

Uzzini, kāda tev būs gadumijas nedēļa!

AUNS

Apgrozoties ietekmīgu cilvēku sabiedrībā, nezaudē modrību – ar saviem panākumiem nelielies un par nākotnes iecerēm daudz nerunā.  Lielas cerības ar jauniem partneriem nesaisti. Var gadīties, ka no kādas sadarbības vieglāk atteikties, nekā novērst nesaskaņas. Izturies pret to kā iespēju kaut ko mainīt savos nākotnes plānos, izvirzīt jaunus mērķus.

VĒRSIS

Domā un rīkojies racionāli. Ceļš, kuru izvēlēsies savu mērķu sasniegšanai, pietiekami gluds un taisns nešķitīs tikmēr, kamēr nesāksi pa to iet. Vajag tikai sākt, un viss lieliski izdosies. Ģimenes saliedēšanai par labu nāks kāds kopīgs pasākums vai brauciens. Paplašini redzesloku, un tava attieksme pret problēmām mainīsies.

DVĪŅI

Nesamierinies ar rutīnu, tiecies pēc dažādības ikdienā, esi gatavs pārmaiņām. Aktīvi iesaisties jaunu risinājumu meklējumos, atgādini par saviem talantiem, meklē veidus, kā izmantot savu individualitāti un radošumu. Neskatoties uz drudžainu rosību, iespējama aizkavēšanās, iesākto būs grūti novest līdz galam. 

VĒZIS

Tuvākās dienas būs diezgan saspringtas, situācijas pretrunīgas. Saskaroties ar grūtībām, var pietrūkt mērķtiecības, līdz ar to būs grūtāk ievirzīt situāciju sev vēlamā gultnē. Ģimene, tuvinieki neatbalstīs tavus ambiciozos plānus, atradīs dažādus iemeslus, lai tikai tevi atturētu no iecerētā īstenošanas. Velti laiku sevis pilnveidošanai.

LAUVA

Tavos plānos var atklāties būtiski trūkumi, kuru dēļ vajadzēs pārskatīt iecerēto, mainīt stratēģiju, ieviest korekcijas. Enerģiju, kas bija paredzēta jaunu projektu sākšanai, nāksies ieguldīt novārtā atstātu jautājumu risināšanā, novērst sadzīviskas nebūšanas, kārtot un pārkārtot. Nezaudē ticību sev.

JAUNAVA

Lai cik drošs un pārliecināts tu par sevi būtu, tas ne vienmēr palīdzēs izdarīt pareizos secinājumus un pieņemt atbilstošus lēmumus. Nestabilas finansiālās situācijas dēļ dažas no iepriekš plānotajām aktivitātēm neizdosies īstenot. Ļaujoties sarūgtinājumam, būs grūti atrast konstruktīvu risinājumu, tāpēc nežēlojies, neieslīgsti grūtsirdībā, bet domā, kā mainīt situāciju.

SVARI

Nesteidzies neko strauji mainīt vai pilnveidot, pirms ķeries pie jauniem darbiem, visu labi pārdomā un izplāno, tas palīdzēs izvairīties no zemūdens akmeņiem un nepieļaut liktenīgas kļūdas. Jo filozofiskāka tādos brīžos būs tava attieksme, jo lielākas būs iespējas izvairīties no neapdomīgas rīcības. Vēlāk saprasties ar apkārtējiem būs vieglāk. Centies panākt, lai tevī ieklausās.

SKORPIONS

Labi apsver ik soli, kuru grasies spert, jo tas var būtiski mainīt tavu līdzšinējo dzīvi – iespējamas izmaiņas gan darbā, gan personīgajā dzīvē. Saprātīga, nosvērta pieeja lietām būs daudz efektīvāka nekā spontāni lēmumi vai rīcības. Brīžiem liksies, ka ar tevi neviens nerēķinās, taču tad, kad tev tiks pievērsta uzmanība, uzskatīsi to par apgrūtinājumu. Neesi pārāk bargs pret tiem, kas tevi kritizē.

STRĒLNIEKS

Tuvākajās dienās var traucēt izklaidība, nosliece uz fantazēšanu, sapņainība. Diezgan apcerīgs laiks. Prātu nodarbinās radošas idejas, kuru īstenošanai būs nepieciešama izdoma un attapība. Neaizmirsti – dzīvē ir arī citas, ne mazāk nozīmīgas vērtības, tāpēc ir vērts padomāt par kādu līdz šim novārtā atstātu spēju attīstīšanu un pilnveidošanu.

MEŽĀZIS

Ja tevi neapmierina situācija, kādā atrodies, domā, ko darīt, lai to mainītu. Tiecies pēc lielākas brīvības un neatkarības ne tikai darbā un attiecībās, bet arī no aizspriedumiem un noteikumiem, kas traucē virzīties uz priekšu. Lētticības dēļ vari piedzīvot zaudējumu. Sargies no slēptas nelabvēlības un negodīguma. Bruņojies ar pacietību un savaldību. Neatkāpies no saviem principiem.

ŪDENSVĪRS

Par pārbaudījumu tavai pacietībai un nosvērtībai kļūs stresa situācijas, kas radīsies, tiklīdz būsi spiests kaut ko mainīt vai sākt no jauna. Ar prātu sapratīsi, ka visu dari pareizi, taču sirds dziļumos šaubīsies par katru soli. Ja iekšējā balss mudina iedziļināties un analizēt, tad tā arī dari. Tas palīdzēs tikt pie vērtīgām atziņām, kas lieti noderēs brīžos, kad padomu nebūs kam pajautāt.

ZIVIS

Nepārvērtē savus spēkus un iespējas, nesāc neko jaunu, ja neesi drošs, ka pietiks naudas un pacietības iesākto novest līdz galam. Tavam optimismam un apņēmībai nāksies izturēt nopietnus pārbaudījumus. Iespējams radošo spēku apsīkums. Parūpējies, lai tavi labie nodomi netiktu pārprasti. Esi uzmanīgs un precīzs izteicienos, neizplūsti garos paskaidrojumos.