foto: Daily Mirror / Vida Press
Slaveni cilvēki atklāj: viņi pieļāvuši lielas kļūdas attiecībās ar mīļotajiem
Marks Antonijs un Dženifera Lopesa.
Attiecības
2021. gada 6. oktobris, 05:07

Slaveni cilvēki atklāj: viņi pieļāvuši lielas kļūdas attiecībās ar mīļotajiem

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Pagātnes kļūdas nav vairs labojamas, tomēr to nožēlošana var noderēt labākas nākotnes veidošanai. Slavenības atzīstas kļūdās, ko ir pieļāvušas attiecībās ar mīļotajiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dzīves lielākā kļūda

Laulība starp aktieri Benu Afleku un viņa trīs bērnu māti, aktrisi Dženiferu Gārneri izjuka 2018. gadā. Un, lai arī pāris bija šķīries vēl pirms oficiālas dokumentu nokārtošanas, aktieris šo soli uzskata par visas savas dzīves lielāko kļūdu. “Manas dzīves lielākā kļūda ir šķiršanās. Kauns ir patiešām toksisks, un tam nav pozitīvu blakus efektu, tas saindē ar zemu pašvērtējumu un riebumu. Esmu pieļāvis kļūdas, esmu darījis lietas, ko nožēloju, bet ir jāpieceļas, jāmācās un jādodas uz priekšu.” Pirms došanās viņš paguva iekrist alkohola valgos un solās, ka tagad viņam uz dzīvi esot “skaidrāks skats”.

foto: Anthony Behar/Sipa USA/ Vida Press

Būt par sāpju iemeslu

Attiecībā uz sievas, mūziķes Bejonses, krāpšanu reperis Jay-Z ir atzinis: “Saprotiet, šķiršanās statistika ir ap 50 procentiem, un daudzi vienkārši izvēlētos aiziet. Vissmagākais ir redzēt paša izraisītās sāpes otra acīs.”

foto: Instagram

Nepārdomāta šķiršanās

Siržu lauzējs aktieris Breds Pits nožēlo nevis šķiršanās faktu, bet gan to, kā izšķīrās no aktrises Dženiferas Anistones (2005). Kā viņš pats izteicies, tas “varēja būt pārdomātākā manierē”. Lai gan Pits Anistonei par notikušo atvainojies, tikai pirms pāris gadiem abi ir spējuši atsākt civilizēti komunicēt un pat kopā atzīmēt dzimšanas dienas.

foto: CAMERA PRESS/Mathew Imaging / Academy of Tele / Vida Press

Krāpšana

Aktrises Džadas Pinketas Smitas lielākā attiecību nožēla esot par to, ka viņa sākusi satikties ar Vilu Smitu laikā, kad viņš vēl aizvien bija precējies ar tolaik trīsgadīgā dēla māti Šeri Flečeri. “Es nesapratu laulības, es neizpratu šķiršanos, man vajadzēja no šīm attiecībām atteikties,” atzinusi Džada. Tomēr krāpšana kļuva par laulībām vairāk nekā 20 gadu garumā.

foto: Matt Baron/Shutterstock/ Vida Press

Vājuma mirklis

“Krāpšana apdraudēja vissvarīgāko manā dzīvē,” nožēlojot sānsoli ar režisoru Rūpertu Sandersu, atzinusi aktrise Kristena Stjuarte. Viņa arī publiski ir atvainojusies savam tā laika draugam aktierim Robertam Patisonam: “Man ir ļoti žēl par sāpēm un kaunu, ko esmu izraisījusi sev tuvajiem. Mirkļa vājums ir apdraudējis vissvarīgāko manā dzīvē – cilvēku, ko mīlu un visvairāk cienu, – Robu. Es viņu mīlu, es viņu mīlu, man ir ļoti žēl.” Tomēr bija jau par vēlu – salauztu sirdi ar atvainošanos viņai salāpīt neizdevās.

foto: Eric Charbonneau/Shutterstock/ Vida Press

Nāve neizšķīra

Lai gan varētu šķist, ka mūziķes Dženiferas Lopesas dzīve ir rozēm kaisīta, pirms pāris gadiem tā neesot bijusi tik rožaina. Šķiroties no mūziķa Marka Antonija, “bija briesmīgi un postoši. Mums abiem likās, ka būsim kopā, līdz nāve mūs šķirs.” Laulības neveiksme “manā dzīvē ir bijusi vislielākā vilšanās. Uz laiku man zem kājām pazuda pamats.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Daily Mirror / Vida Press
Marks Antonijs un Dženifera Lopesa.

Bez attaisnojumiem

Nav saprotams, ko vairāk nožēlo krāpšanas skandālā iesaistītie – to, ka tika pieķerti vai ka mīļotajiem ir nodarījuši pāri. Arī aktieris Džūda Lo tika pieķerts krāpjam saderināto aktrisi Sjēnu Milleri, kā kinoindustrijā bieži notiek, ar savu bērnu aukli (Deiziju Vraitu). Protams, viņš nekavējās publiski atvainoties: “Vēlos pateikt, ka man ir kauns un jūtos slikti, ka esmu sāpinājis Sjēnu un sev tuvos cilvēkus. Vēlos viņai un ģimenei atvainoties par sagādātajām sāpēm. Manai rīcībai, ko ārkārtīgi nožēloju, nav attaisnojumu.”

foto: SIPA/ Vida Press
foto: SUNDAY MIRROR /Mirrorpix / Vida Press

Laulības idejas vārdā

Kamēr daži nožēlo šķiršanos, citi – pašu laulību faktu. Mūziķe Britnija Spīrsa ir atzinusi, ka nožēlo precēšanos ar savu divu dēlu tēvu dejotāju Kevinu Federlainu. Tas esot noticis “nepareizu iemeslu” dēļ tikai piecus mēnešus pēc iepazīšanās: “Tā vietā, lai klausītu sirdij un darītu to, kas man liek justies laimīgai, es lietas darīju tikai idejas vārdā.”

foto: ABACA PRESS/MCT/Sipa USA/ Vida Press