foto: Rojs Maizītis
Diāna Zande par kāzām pēc 25 gadu kopdzīves: "Es gribu ballīti, gribu trādirīdi!"
Diāna Zande.
Attiecības
2021. gada 2. marts, 14:44

Diāna Zande par kāzām pēc 25 gadu kopdzīves: "Es gribu ballīti, gribu trādirīdi!"

Jauns.lv

Pavisam nesen plaši izskanēja iepriecinoša ziņa – psiholoģe un kādreizējā aktrise Diāna Zande 57 gadu vecumā pēc vairāk nekā 25 gadu kopdzīves nolēmusi iestūrēt laulības ostā ar savu mīļoto vīrieti psihoterapeitu Juri Sērmukšu. Nu, viesojoties "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas", kas pie skatītājiem nonāks otrdienas vakarā, viņa pastāstījusi ko vairāk par gaidāmajām kāzām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Diāna Zande ar dzīvesdraugu psihoterapeitu, miega speciālistu Juri Sērmukšu.

“Pagājušā gada rudenī mums bija 25 gadu kopdzīve. Mēs pagājušajā gadā gribējām uztaisīt riktīgas kāzas! Mēs gribējām arī īstu balli. Bet tad nāca tā “kovidpadarīšana” un mēs sapratām - nu labi, varam aiziet sareģistrēties. Bet es gribu ballīti! Es gribu ar trādirīdi! Jūs daudz cilvēkus pazīstiet, kas pēc 25 gadu kopdzīves gribētu precēties?” ne bez humora raidījumā sacīs Diāna.

Diānas Zandes dzīve

gallery icon
15

Vaicāta, kāpēc viņai ir svarīgi apprecēties, Diāna atklāti saka – ir brīži, kad dzīves biedru vienkārši vairs nevarot izturēt un ir gatava “ar pannu pa galvu sadot". Taču tai pat laikā viņa ciena un novērtē savu vīrieti. “Pirmkārt, es zinu, ka viņš mani patiešām mīl. Viņš nekad man nav pateicis nevienu draņķību!” atklāj psiholoģe.

Tāpat viņa neslēpj – ja viņai būtu iespēja izvēlēties citu vīrieti, kuram nebūtu tās Jura rakstura īpašības, kas Diānai “besī”, taču nebūtu arī pozitīvās iezīmes, viņai tāds nebūtu vajadzīgs ne par kādu naudu. “Te ir tas, ka tas foršais atsver to, kas ir grūtais. Un tā ir viena no pamatlietām attiecībās – pieņemt lietas, ka daudz kas nemainīsies nekad," šo un citus sievišķīgus padomus otrdienas vakarā “STV Pirmā!” sarunu šovā “Kad viņas satiekas” būs gatava sniegt Diāna Zande.