Attiecības
2020. gada 19. decembris, 05:10

Diāna Zande pēc 25 kopdzīvē pavadītiem gadiem gatavojas beidzot precēties

Žurnāls "Kas Jauns"

Psihoterapeite, kādreizējā aktrise Diāna Zande (57) ar dzīvesdraugu psihoterapeitu, miega speciālistu Juri Sērmukšu kopābūšanas 25. gadadienā izlēmuši kļūt par likumīgi laulātu pāri. Visticamāk, kāzas tikšot svinētas 2021. gadā, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Kamēr savā privātpraksē Diāna Zande lielākoties risina citu ļaužu attiecību problēmas, nereti palīdzot tikt galā arī ar jautājumu – palikt kopā vai tomēr šķirties –, personīgajā dzīvē psihoterapeite un piecu bērnu mamma ir nobriedusi kļūt par precētu kundzi.

Izrādās, ka nu, kad bērni ir pieauguši, ar ilggadējo dzīvesbiedru Juri Sērmukšu, kas arī ir psihoterapeits, izlēmuši beidzot apprecēties. Pārim ir brīnišķīgas attiecības – abi ir uz viena viļņa, nereti vada kopīgas lekcijas un seminārus, bet mieru un kopābūšanu vislabprātāk izbauda klusumā laukos, Mālpils pusē, kur pašu spēkiem tapusi viņu māja.

foto: no privātā arhīva
Diāna un Juris pirms 15 gadiem.

Pāris bija iecerējis salaulāties un ar jestru ballīti kuplā tuvinieku un draugu lokā kāzas nosvinēt jau šogad, apritot kopābūšanas 25. gadadienai, taču plānus mainīt nācies koronavīrusa pandēmijas ieviesto pulcēšanās ierobežojumu dēļ. Tamdēļ Diāna un Juris lielo notikumu atlikuši līdz brīdim, kad būs iespējams sarīkot tādas svinības, kādas viņi vēlas.

“Domāju, ja izdodas saglabāt attiecības līdz brieduma gadiem, tad tas ir feināk nekā medusmēnesī. Tāpēc, ka tagad jau ir saprašana, baudīšana, ko mēs tiešām nu jau protam. Mums ir laba sapratne. Protams, dažreiz ņemamies kā traki, es kādreiz kādu skandālu uzrīkoju – man jau vajag! Attiecībām galu galā jābūt dzīvām!” pērn par harmoniju ar mīļoto vīrieti teica Diāna Zande.

Citas interesantākās ziņas un notikumus skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!