Attiecības
2020. gada 9. oktobris, 05:36

Kristena Stjuarte atklāti runā par attiecībām ar Robertu Patinsonu un grūto atzīšanos, ka nav heteroseksuāla

Jauns.lv

Sāgas “Krēsla” (“Twilight”) aktrise Kristena Stjuarte atzīst, ka viņai bijis savs iemesls, kāpēc attiecībās ar Robertu Patinsonu darījusi visu, lai paparaci abus neizdotos nofotografēt kopā.

foto: ddp images/ Vida Press
Kristena Stjuarte un Roberts Patinsons filmā “Krēsla”.

Aktrise Kristena Stjuarte intervijā izdevumam “InStyle” pastāstījusi par spiedienu, kādu izjutusi no sabiedrības, kas viņas romānam ar Robertu Patinsonu sekoja līdzi un gribēja zināt katru sīkumu, kā arī atklājusi, cik grūti bijis vēlāk atzīties, ka ir homoseksuāla.

Roberts Patinsons sāgā „Krēsla”

Roberts Patinsons sāgā „Krēsla”.

gallery icon
14

Kristena Stjuarte (30) popularitāti iemantoja kā Bella no kulta vampīru sāgas “Krēsla”. Fanu sajūsma bija tikai vēl jo lielāka, uzzinot, ka ekrāna “saldais pārītis” ir pāris arī patiesajā dzīvē. Reizēm šķiet, ka Kristenas attiecības ar Robertu Patinsonu savulaik izpelnījās vēl lielāku popularitāti nekā pati vampīru sāga. Tam sekoja nepatīkams neuzticības skandāls (Kristena bija pieķerta lakstojamies ar precēto filmas “Sniegbaltīte un mednieks” režisoru Rūpertu Sandersu), bet pēc tam aktrises privātā dzīve bijusi saistīta tikai un vienīgi ar sievietēm.

Kristena Stjuarte nogriež īsu „zēngalviņu”

Kristena Stjuarte filmas „Personal Shopper” pirmizrādes vakarā Losandželosā. Balinātas cirtas aktrisei bijušas jau agrāk, taču tik īss griezums nekad. Šķiet, ...

gallery icon
31

Intervijā žurnālam “InStyle” Kristena stāsta par savu jaunāko filmu, karjeru, privāto dzīvi un to, kā to ietekmējusi milzu popularitāte, kādu viņai atnesa “Krēslas” filmas.

Kristena Stjuarte nejūtas ērti augstpapēžu kurpēs. Novelk uz sarkanā paklāja

Filmas „Krēsla” zvaigzne Kristena Stjuarte nejūtas ērti augstpapēžu kurpēs. Ne reizi vien viņa saviesīgos pasākumos spicpurnu laiviņas nomainījusi pret ērtiem ...

gallery icon
30

Stjuarte atzīst, ka tagad, kad ir vecāka, viņa spēj labāk izprast spiedienu, ko 21 gada vecumā izjuta, apzīmējot sevi kā “lesbieti”. Aktrise gan labprātāk sevi dēvē par homoseksuālu.

Kristena Stjuarte nesmaida

Aktrise Kristena Stjuarte fotogrāfijās lielākoties nesmaida, tāpēc daudziem radies priekšstats, ka viņa ir drūma, īgna un mūždien ar dzīvi neapmierināta.

gallery icon
16

“Pirmo reizi, kad aizgāju uz randiņu ar meiteni, es tūlīt pat sāku sevi tirdīt – vai esmu lesbiete,” atceras Stjuarte.

“Man bija sajūta ‘Ak, Dievs, man ir 21 gads.’ Man šķita, ka ar šādu atzīšanos es sāpināšu cilvēkus, ar kuriem esmu bijusi kopā.”

Kristenai Stjuartei īsi mati un stilīgas harēma bikses

Uzmanību piesaistīja ne tikai Kristenas Stjuartes jaunais matu griezums (ko viņa ieguvusi stundu pirms pasākuma apmeklējuma), bet arī modes nama ...

gallery icon
13

“Ne tāpēc, ka izjustu kaunu par atklātu atzīšanos, ka esmu citādi orientēta, bet tāpēc, ka nevēlējos atklāties sabiedrībai.”

Kristena arī apliecinājusi, ka viņai bijis iemesls, kāpēc savulaik tik ļoti centusies slēpt no sabiedrības savas romantiskās attiecības ar kolēģi Robertu Patinsonu.

Kristena Stjuarte un Roberts Patinsons, apmeklējot 2012. gada Helovīna ballīti

gallery icon
4

“Tas bija laiks, kad es biju ļoti atturīga un rezervēta,” viņa norāda. “Pat savās attiecībās, kas bija heteroseksuālas, mēs darījām visu, lai nebūtu nofotografēti kaut kur ejam vai kaut ko darām kopā. Tā vairs nebūtu mūsu pašu dzīve.”

Kristena Stjuarte pirmizrādes vakarā Londonā

gallery icon
11

“Domāju, ka papildus spiediens pārstāvēt cilvēku grupu, pārstāvēt homoseksuālus cilvēkus, nebija tas, ko toreiz īsti izpratu. Tikai tagad es to redzu.”

Kristenu Stjuarti šobrīd vieno romantiskas attiecības ar draudzeni Dilanu Meijeri.

Kristena Stjuarte un Dilana Meijere

gallery icon
12

Par abu sieviešu attiecībām sāka runāt 2019. gada augustā, mēnesi vēlāk, kad Stjuarte it kā bija pārtraukusi attiecības ar iepriekšējo draudzeni modeli Stellu Maksvelu.

Kristena Stjuarte un Stella Maksvela

Kopš 2016. gada decembra sāgas „Krēsla” aktrisi Kristenu Stjuarti vieno romantiskas jūtas ar dziedātājas Mailijas Sairusas bijušo meiteni „Victoria’s Secret” ...

gallery icon
17

Kristenu Stjuarti un Robertu Patinsonu attiecības vienoja četru gadu garumā. Tās aizsākās sāgas “Krēsla” uzņemšanas laikā 2009. gadā.

Kristena Stjuarte ar jauno draudzeni Sāru Dinkinu

gallery icon
58