Cita pasaule
2020. gada 24. augusts, 04:47

Jaunu iespēju laiks - horoskops visām zodiaka zīmēm no 24. līdz 30.08.

Jauns.lv

Ieskaties, ko zvaigznes tev sola šonedēļ.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Esi sabiedrisks, dibini jaunus kontaktus. Nekļūsti pārgalvīgs, soli tikai to, ko vari izpildīt, piekrīti tam, kas nav saistīts ar risku un nepamatotām ilūzijām. Brīvdienas pavadi izmeklētā sabiedrībā un patīkamā gaisotnē. Priecājies par dzīvi un to, ko tā sniedz!

VĒRSIS

Kritiski izturies pret informāciju, kas var ietekmēt tavu domāšanu, uzskatus. Darbojoties komandā, atbalsti savus biedrus, cik vien tas ir iespējams. Darot praktisku darbu, ņem vērā instrukcijas. Ja ceri iekarot kādas personas uzmanību, paļaujies uz intuīciju un psihologa dotībām.

DVĪŅI

Lai iegūtu kolēģu atzinību, esi gatavs noziedot ko vērtīgu tieši tad, kad tas būs visvairāk vajadzīgs. Nezaudē vērīgumu – kāds no saņemtajiem padomiem var izrādīties ļoti nozīmīgs. Būs grūti nosēdēt mājās, gribēsies kaut kur aizbraukt. Ideju un iespēju izpausties netrūks.

VĒZIS

Tie, kas tevi pazīst jau ilgāku laiku, atļausies kritizēt un dot visgudrus padoms. Lai neveidotos spriedze, meklē zelta vidusceļu, kas ļautu aizstāvēt personiskās intereses, nesabojājot attiecības ar apkārtējiem. Vislabāk sevi parādīsi ekstremālās situācijās, tomēr ar likteni nerotaļājies – tas var sāpīgi atmaksāties.

LAUVA

Spēsi atstāt uz citiem lielu ietekmi, pārliecināt par savu viedokli un aizraut ar savām idejām. Arī par ģimenes un tuvinieku atbalstu sūdzēties nevarēsi. Pie sasniegtā neapstājies, pilnveido sevi, apgūsti jaunas zināšanas un nepiešķir pārāk lielu nozīmi tam, ka apkārtējie tavu uzvedību itin bieži novērtē kā impulsīvu.

JAUNAVA

Sekmēsies radoši darbi, prezentācijas un sportiskas aktivitātes. Virspusēji kontakti veidosies vieglāk nekā attiecības ar tuviniekiem. No ierastā dzīves ritma var izsist dažādas sadzīviskas nebūšanas. Strādā ar pilnu atdevi, jo tikai tā izdosies nostiprināt savu ietekmi.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Tavas pretenzijas pret dzīvi, sevi un apkārtējiem ir pamatotas, argumenti – neapstrīdami. Tikai to paušanai piemeklē maigāku izteiksmes formu. Esi apdomīgs, taupīgs, saimniecisks. Netici vieglas peļņas solījumiem, nedz arī tam, ka rīkosies pārgalvīgi un tiksi cauri sveikā. 

SKORPIONS

Esi neatlaidīgs, ej uz mērķi bez liekiem kompromisiem. Taču nekļūsti arī par automātisku paradumu vergu. Iespējama emocionāla attiecību kārtošana, jo ģimenes vai tuva cilvēka dēļ būsi spiests atteikties no ambicioziem mērķiem. Garas sarunas tevi nogurdinās, uzskatīsi, ka vienkāršāk ir darīt nekā prātot.

STRĒLNIEKS

Ja būsi apzinīgs un pašaizliedzīgs, sasniegsi rezultātus, kas apmierinās tavu godkāri un patmīlību. Saņemt konkrētas atbildes uz jautājumiem, kas attiecas uz finansēm, būs grūti. Nāksies vien iztikt no solījumiem. No tevis neatkarīgu apstākļu dēļ darbā var rasties dažādas aizķeršanās, būs grūti saprast, kur meklēt padomu.

MEŽĀZIS                    

Meklē kompromisus, jo tikai tā izdosies pārvarēt domstarpības un piešķirt attiecībām jaunu kvalitāti. Lielus tēriņus neplāno, atturies no azartspēlēm. Pirms dodies iepirkties, izvērtē, kas tev patiešām ir nepieciešams un cik naudas vari atļauties izdot. Tiecies pēc pozitīvām emocijām.

ŪDENSVĪRS

Esi piesardzīgs, plānojot vērienīgas aktivitātes. Mazs pavērsiens var nospēlēt lielu lomu notikumu attīstībā. Teorētiski viss būs ideāli līdz brīdim, kad iecerēto sāksi īstenot dzīvē. Izvēlies mērķi, kuru spēj sasniegt. Ja uzliksi latiņu pārāk augstu, piedzīvosi vilšanos. 

ZIVIS

Piesardzīgi risini finansiālus jautājumus, jo vari sastapties ar viltu un apmānu. Spriedze, kas veidosies lietišķajās attiecībās, nebūs vienas dienas laikā novēršama. Vilinās spožas, neparastas lietas un procesi. Meklējot atbildes uz filozofiskiem jautājumiem, vari nonākt pretrunās.