foto: Shutterstock
Izdevīgs laiks lieliem lēmumiem - horoskops visām zodiaka zīmēm no 29.06. līdz 5.07.
Cita pasaule
2020. gada 29. jūnijs, 10:32

Izdevīgs laiks lieliem lēmumiem - horoskops visām zodiaka zīmēm no 29.06. līdz 5.07.

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šai nedēļai.

AUNS

Savu enerģijas pieplūdumu ievirzi konstruktīvā gultnē. Seko līdzi notikumiem sabiedrībā, pasaulē, tiecies ar draugiem, īstenojiet kopīgus plānus. Esi piesardzīgs, veidojot jaunas attiecības, jo dažus no tiem, kas gribēs kļūt par taviem draugiem, interesēs tikai izdevīgums, ko sniedz pazīšanās ar tevi.

VĒRSIS

Apzinies savus plusus un mīnusus un izcel to, kas var noderēt ceļā uz karjeras virsotnēm. Nebaidies izteikt savu viedokli, aizstāvēt principus, neslēp trūkumus, taču pārlieku arī sevi neslavē. Sadarbības partneri labprāt tevi uzklausīs, taču ne visu, ko ierosināsi, viņi atbalstīs – brīžiem nāksies pārmīt pat kādu asāku vārdu.

DVĪŅI

Ja pašam pietrūkst padoma, vaicā to draugiem, paziņām. Lai pasargātu sevi no vilšanās, piedomā pie tā, kur un ar ko kopā pavadi laiku, kādiem ideāliem seko un pie kādiem principiem turies. Taču, pietiekami neizvērtējot savas rīcības sekas, vari iekulties tur, kur tavs ieguldījums vai nu netiks pietiekami novērtēts, vai neapmierinās atvēlētā loma.

VĒZIS

Izvēlies tādu izteiksmes veidu, kas ļautu aizstāvēt personiskās intereses, nesabojājot attiecības ar apkārtējiem. Ja rīkosies apdomīgi un visās lietās ievērosi precizitāti, tavi centieni nepaliks nepamanīti. Tad tev būs daudz darba un laiks ritēs nemanot. Taču tam ir arī negatīvā puse – aizņemtība un laika trūkums neļaus pareizi novērtēt savas spējas.

LAUVA

Kamēr apstākļi ir labvēlīgi, iespēju robežās papildini zināšanas, apmeklē seminārus, kursus. Attiecībās koncentrējies uz pozitīvo, tava labvēlība un entuziasms iedvesmos arī citus izdarīt ko labu. Ar personisku jautājumu risināšanu vien neaprobežojies. Patiesībā tu rīkosies mērķtiecīgi un īsā laikā tiksi galā ar vairākām problēmām vienlaikus.

JAUNAVA

Darbus plāno tā, lai to, ko iesāc, vari arī pabeigt – neko neatstāj pusdarītu, tiecies pēc kārtības un harmonijas it visā. Mājas un apkārtējās vides sakārtošanai izmanto padomus un ieteikumus, kas veicina pozitīvas enerģijas piesaisti. Atļaujies būt nedaudz māņticīgs – maza sadzīviska maģija nāks par labu mājas atmosfērai un paša noskaņojumam.

SVARI

Savu rīcību plāno rūpīgi, trīsreiz pārdomā, kur un kā tērē naudu, kādiem cilvēkiem uzticies un kādos darījumos iesaisties. Nevērīga attieksme pret padomiem novedīs pie situācijas, kad laika būs maz, bet darāmā daudz. Labu gribot, vari uzkraut sev lielāku rūpju nastu, nekā spēj panest, un apņemties izdarīt to, kam patiesībā neatliek laika.

SKORPIONS

Pamazām spriedze attiecībās ar tuviniekiem noplaks, ļaujot uz kādu laiku nodoties vaļaspriekam un atvilkt elpu no emocionāliem strīdiem un saspringtas atmosfēras mājās. Esi piesardzīgs, saņemot negaidītas dāvanas vai necerētu atzinību. Pirms izmanto likteņa labvēlību, noskaidro, no kuras puses pūš vējš. Var gadīties, ka par avansā saņemto vēlāk jāstrādā divtik. Neļauj sevi apmuļķot!

STRĒLNIEKS

Sajukumu ierastajā dzīves ritmā var radīt nesaprašanās ar tuviniekiem. Ik pa brīdim mājās var ieskanēties trauksmes zvans, liecinot par to, ka vai nu neesi bijis savu uzdevumu augstumos, vai neesi attaisnojis uz tevi liktās cerības. Lai izvairītos no kļūmīgiem soļiem, rūpīgi izvērtē savas rīcības sekas. Tuvinieki tev pārmetīs nepraktiskumu.

MEŽĀZIS                    

Pildot ikdienas pienākumus, dažādi šķēršļi tevi itin viegli izsitīs no ierastā līdzsvara. Nepaliec malā, kad tiek risināti svarīgi profesionālie jautājumi. Spried un rīkojies racionāli, domā par paša izdevīgumu. Pieņemot svarīgus ar finansēm saistītus lēmumus, nepaļaujies uz virspusēju, baumu līmeņa informāciju. Centieni uzlabot materiālo situāciju vainagosies panākumiem, ja būsi neatlaidīgs.

ŪDENSVĪRS

Vairies no pašapmāna, neuzticies emocionālas pacilātības brīdī dotiem solījumiem. Apmierinot savas materiālās vajadzības, nejauši vari izdarīt arī ko cēlu un ļoti vajadzīgu citiem. Nākotnes plānošana vēlāk neveiksies, būs grūti nošķirt personisko no kolektīvā. Sarunas karstumā var pasprukt kāds neapdomīgs vārds, radot virkni grūti prognozējamu notikumu.

ZIVIS

Tevi vilinās spožas, neparastas lietas un procesi, taču grūti būs atrast savu vēlmju piepildījumu. Tiecies ar domubiedriem, piedalies savām interesēm atbilstošās aktivitātēs – tas veicinās abstrakto domāšanu, taču praktiskajā dzīvē šīs zināšanas noderēs maz. Pat tad, ja saskatīsi cilvēku patiesos nodomus, nemācēsi to izmantot. Iespējams, tāpēc, ka lielākoties rīkosies tikai pēc saviem ieskatiem.