foto: Photo by Csaba Talaber on Unsplash
Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 4. augusts
Cita pasaule
2019. gada 4. augusts, 04:33

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 4. augusts

Jauns.lv

Uzzini, kas tev šodienai rakstīts zvaigznēs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS
Noskaņojumu lielā mērā ietekmēs apkārtējo attieksme pret tevi. Uz cilvēkiem, kas sarunas laikā pārtrauc tevi pusvārdā, nedusmojies! Noderīgas būs tikšanās ar gados vecākiem cilvēkiem.

VĒRSIS
Domas labi raisīsies vienatnē, radīsies iedvesma sakārtot personisko dzīvi, panākt lielāku materiālo un garīgo stabilitāti. Rīkojies pašaizliedzīgi, pēc labākās sirdsapziņas – tas atmaksāsies.

DVĪŅI
Sajuties kā uz zaļa zara, nekļūsti augstprātīgs un neuztver notiekošo kā pašu par sevi saprotamu. Tavi panākumi būs kopīga darba rezultāts, tāpēc proti novērtēt to cilvēku ieguldījumu, kas palīdzēja sasniegt mērķi.

VĒZIS
Atmosfēra ģimenē būs patīkamāka, ja pielāgosies un pēc iespējas rāmāk iekļausies notiekošajā. Izvēlies būt harmonijas cēlājs, nevis nemiera vairotājs. Turpmāk, ja rodi vēlmi norobežoties un jūti, ka vajag pabūt vienam, nevairies – tu būsi ieguvējs.

LAUVA
Ja kādā brīdī tev uzsmaidījusi necerēta veiksme, nekļūsti pārgalvīgs, saglabā lietišķu attieksmi pret lietām un notikumiem. Attiecībās palielināsies savstarpēja uzticēšanās. Strīdēties nebūs laika, jo aktuāli kļūs jautājumi, kur nepieciešama vienota, saliedēta rīcība.

JAUNAVA
Godīgums, atbildības izjūta un disciplinētība – tās būs īpašības, pateicoties kurām veiksmīgi tiksi galā ar pienākumiem šodien. Mazāk veiksmīga būs ar ikdienas tēriņiem saistītu jautājumu risināšana.

SVARI
Tev tiks pārmests egoisms, patmīlība, nevēlēšanās iedziļināties ģimenes problēmās. Nežēlojies, neskaud, novērtē savus ieguvumus, un sapratīsi, ka tev nav iemesla būt neapmierinātam. Tavā dzīvē var parādīties jauni paziņas.

SKORPIONS
Attiecībās iespējami pārpratumi, veltas cerības, vari justies apkārtējo nesaprasts. Tomēr nav izslēgta arī pārslodze, jo papildus ierastajiem pienākumiem iespējami piedāvājumi, no kuriem būs grūti atteikties. Nedari sev pāri, izvēlies labāko un izdevīgāko!

STRĒLNIEKS
Centies nepakļauties citu interesēm un vēlmēm, saglabā savu skatījumu uz notiekošo. Ja gribi sevi uzmundrināt, apgūsti ko jaunu – mācību process un radošas aktivitātes uzlabos noskaņojumu.

MEŽĀZIS
Ja jūti, ka ar kaut ko netiec galā, padomā, vai neesi izgājis ārpus savas kompetences lauciņa. Padomā, kā atbrīvoties no lietām, kas ilgstoši krājušās tevī vai ap tevi.

ŪDENSVĪRS
Atrodi nodarbi, kas palīdz sakārtot domas un iegūt dvēseles mieru. Apzinies savus karmiskos uzdevumus, tad būs vieglāk tikt galā ar ieilgušām problēmām. Novēršot iekšējas pretrunas, būs vieglāk pieņemt lēmumus un virzīties uz priekšu.

ZIVIS
Lai cik pretimnākoša un labvēlīga būtu tava attieksme, tuvinieki atradīs, ko tev pārmest vai arī pamācīt, kā pareizi dzīvot. Pretrunas var veidoties, risinot mantojuma jautājumus vai pievēršoties nekustamajam īpašumam

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas