foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 15. jūnijs
Cita pasaule
2019. gada 15. jūnijs, 04:34

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 15. jūnijs

Jauns.lv

Diena kā radīta izpriecām, bet - uzmanīgi :)

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Daudziem šodien palīdzēs pieredze un zināšanas, vienlaikus centieni nodemonstrēt savu pārākumu var izrādīties pārsteidzīgi. Raugies uz dzīvi pozitīvi, ievies novitātes, domā, kā ar vienu šāvienu trāpīt diviem zaķiem!

VĒRSIS

Ceļu uz izraudzīto mērķi vieglāku padarīs kāda tuva cilvēka piesaiste procesiem. Svarīgi būs pareizi novērtēt situāciju un neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus. Atrodot izeju no vienas saspringtas situācijas, nākamo atrisināt jau būs vieglāk.

DVĪŅI

Valdies, neļauj vaļu dusmām! Nedzīvo ilūzijās, tad būs vieglāk atklāt pretiniekus un intrigantus, kas gatavi tavas kļūdas izmantot savā labā. Risinājumu meklējot, paļaujies uz savu pragmatismu, ne citu solījumiem, kaut tie ir skaisti un daudzsološi.

VĒZIS

Īpašu piesardzību ievēro darījumos, kas saistīti ar lieliem finanšu ieguldījumiem; ja iespējams, labāk atsakies no dalības šādās operācijās. Sadzīvē var veidoties neliels sajukums, kuru nespēsi nedz paciest, nedz tik drīz novērst.

LAUVA

Rīta pusē tiec galā ar atbildīgiem pienākumiem. Pārslodze un noslogots darba grafiks nelabvēlīgi ietekmēs veselību, tāpēc centies atrast laiku pilnvērtīgai atpūtai. Kamēr prātā būs citas domas, koncentrēšanās pienākumiem sagādās problēmas.

JAUNAVA

Tiklīdz iedvesma zudīs, būs grūti pabeigt iesākto. Brīžos, kad jūties psiholoģiski nomākts vai ir grūti izšķirties par konkrētu risinājumu, nevairo satraukumu, domājot, ka esi bezizejas situācijā. Noskaņojies uz rāmas “pofig” nots.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Būsi spiests saskaņot savu rīcību ar partneriem, priekšniekiem, rēķināties ar konkurentiem. Lai domu apmaiņa nepārvērstos strīdā, liec lietā diplomātiju, esi iecietīgs un savaldīgs izteikumos. Veiksies viss, ko darīsi ar degsmi.

SKORPIONS

Piedzīvojumu meklējumos un avantūrās var atgadīties kāda nelaime, tāpēc – šodien jo īpaši piesardzīgi! Esi ieinteresēts tajā, kas notiek tev apkārt, ievēro otra intereses, tā arī pats tiksi labāk saprasts.

STRĒLNIEKS

Vispārpieņemtajām uzvedības normām šodien jāstāv labi augstu cilvēciskuma kodeksā. Ja būsi gana mērķtiecīgs un ne mirkli nešaubīsies par izvēli, sasniegsi visu iecerēto. Piekrīti piedalīties sportiskās aktivitātēs.

MEŽĀZIS

Komunicē ar zinošiem, kompetentiem cilvēkiem, kuru pieredze var palīdzēt daudzu jautājumu risināšanā. Nebaidies diskutēt, iebilst – strīdos izkristalizēsies vienojošais un atšķirīgais. Rēķinies ar savām iespējām!

ŪDENSVĪRS

Aizņemtība un profesionālie meklējumi traucēs pilnvērtīgi iesaistīties mājās notiekošajos procesos. Savas domas paturi pie sevis, jo ne visi, kas piekrītoši mās ar galvu, būs izpalīdzīgi un saprotoši.

ZIVIS

Kamēr neesi ticis galā ar iesākto, neko jaunu nesāc, jo enerģijas nebūs tik daudz, lai darbotos vairākos virzienos vienlaikus. Spēju pieņemt atbilstošus lēmumus vērtē kritiski, par to pareizību varēsi pārliecināties tikai pēc ilgāka laika.