foto: Vida Press
Izejot sabiedrībā ar princi Hariju, Meganas Mārklas apģērbs atklāj svarīgu ziņu
Izrādās, šim Meganas Mārklas kreklam ir bijusi arī kāda slēpta nozīme, kuru vairākums nezina.
Attiecības
2017. gada 4. oktobris, 08:02

Izejot sabiedrībā ar princi Hariju, Meganas Mārklas apģērbs atklāj svarīgu ziņu

Kasjauns.lv

Patlaban visi, kuri seko līdzi britu karaļnama dzīvei, gaida, kad princis Harijs paziņos par saderināšanos ar aktrisi Meganu Mārklu. Pirmais solis jau sperts: pēc vairāk nekā gadu ilgas draudzēšanās pāris nesen pirmo reizi izgājis sabiedrībā, sadevušies rokās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Un šis iznāciens nozīmē daudz vairāk, nekā varētu šķist. Īpaši daudz par abu attiecībām atklāj ziņojums, ko ar savu apģērbu vēstī prinča mīļotā.

foto: Vida Press

Kā raksta People.com, pāris kopā devās uz ratiņkrēslu tenisa sacensībām, un Megana bija izvēlējusies no pirmā acu skata parastu apģērbu – gaišzilus plēstos džinsus, kurpes ar zemiem papēžiem un brīva piegriezuma baltu kreklu.

foto: Vida Press

Taču, kā vēlāk izrādījās, kreklam ir bijusi arī kāda slēpta nozīme, kuru vairākums nezina. Krekla radītāja, modes dizainere Miša Nono (Misha Nonoo) šim apģērba gabalam ir devusi oficiālu nosaukumu – “The Husband Shirt” (Dzīvesbiedra krekls). Interneta veikalos tādu var iegādāties par 185 dolāriem.

foto: Vida Press

Šādu apģērba gabalu stilisti bieži izmanto kino – filmējot ainas, kad sieviete uzvelk vīrieša kreklu pēc kaislīgas nakts, uz kailas miesas. Tādējādi Meganas pirmā oficiālā parādīšanās sabiedrībā, turoties princim Harijam pie rokas, var nozīmēt arī pāra attiecību ciešumu.

foto: Vida Press

Eksperti gandrīz vai nešaubās, ka Megana Mārkla šādu kreklu nav uzvilkusi nejauši. Tieši tikpat pārdomāti savu apģērbu izvēlas arī prinča Viljama sieva Ketrīna – arī viņa bieži vien tajā iekodē noteiktu vēstījumu.

Stilisti atklājuši arī citu Mārklas apģērba gabalu cenas. Džinsi, kas todien bija mugurā 36 gadus vecajai aktrisei, maksā 205 dolāru, zīmola “Everlane” rokassoma – 165 dolārus, Sāras Flintas dizainētie apavi – 495 dolārus, “Finlay & Co” saulesbrilles – 225 dolārus.

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi iziet sabiedrībā, sadevušies rokās

Pēc vairāk nekā gadu ilgas draudzēšanās princis Harijs un Megana Mārkla nesen pirmo reizi publiski izrādījuši, ka viņu attiecības ir ...

gallery icon
36

Princis Harijs amzierējas ar divgadīgu meitenīti

Divgadīgā Emīlija Hensone sēdēja tribīnēs blakus Lielbritānijas princim Harijam, kad viņš vēroja kara veterānu – invalīdu sporta spēles Invictus Games.

gallery icon
24

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē draugu kāzas Jamaikā

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi kā pāris apmeklējuši Harija labākā drauga kāzas Jamaikā. Mācītājs, kurš laulājis jauno pāri, ...

gallery icon
33

Megana Mārkla ar pusmāsu Samantu

Mazā Megana ar lielo māsu Samantu 1982. gadā.

gallery icon
4
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās