Rīgā izveidots Valentīna dienai veltīts sniegavīrs
2011. gada 14. februāris, 12:34

Rīgā izveidots Valentīna dienai veltīts sniegavīrs

Jauns.lv

Nedēļas nogalē pie tirdzniecības centra „Spice Home” norisinājās Latvijā pirmā lielākā sniegavīru parāde, kurā savus favorītus izvēlējās arī TV raidījuma „Tautas balss” vadītāja Aina Poiša, žurnāliste Una Ulme, modes māksliniece Evija Dāboliņa, kā arī mākslinieks Aivars Vīlipsōns.

Neraugoties uz aukstumu, kas mijās ar puteni, pasākumā pulcējās kupls skaits apmeklētāju. Sniegavīru parādē, kurā piedalījās Latvijas radošākās ģimenes un Rozentāla Mākslas vidusskolas audzēkņi, par modeļiem pārtapa 20 īpaši sapucēti sniegavīri. Pasākuma ietvaros ne tikai noteica modīgāko un radošāko sniegavīru autorus, bet īpaša balva tika piešķirta arī romantiskākajam sniega tēlam „Mr. Valentīnam”.

Pasākuma komandētāja pienākumus pildīja atraktīvais radio „Skonto” programmu direktors Valdis Melderis, savukārt sniegavīru vērtētāju žūrijā bija vairāki sabiedrībā zināmi modes pazinēji un mākslinieki. Jāteic, ka daiļā dzimuma pārstāves sniegavīru parādes laikā ne tikai noteica stilīgākos sniegavīrus, bet arī izrādīja aktualitātes pašu garderobēs, demonstrējot savu šīs ziemas cepuru modi.

Kā pastāstīja „Spices” direktore Iveta Lāce, uzpostie sniegavīri pie tirdzniecības centra „Spice” būs apskatāmi līdz pat pavasarim, kamēr vien saules stari tos neizkausēs.

Kasjauns.lv/Publicitātes foto