foto: Publicitātes
Esi gatava Jaungada svinībām!
Mode
2021. gada 30. novembris, 12:40

Esi gatava Jaungada svinībām!

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Pēdējā gada laikā, vairums no mums, jau ir paspējuši noilgoties pēc greznām svinībām- kādam, labākais tērps, karājās uz pakaramā, gaidot īpašo notikumu, kāds cits, pat vēl nav ieskatījies skapī uz izejamo kleitu nodalījumu. Tomēr jaungada svinības neviens nav atcēlis! Tas nozīmē, ka ideālā tērpa meklējumi var sākties tagad!

Itāļu zīmols Pennyblack ir prezentējis sezonas kolekciju, lai dalītos kopā ar labākajiem maģiskās nakts mirkļiem.

Dažkārt ballītes tērpa meklēšanas process ir jautrāks un patīkamāks nekā tā pirmais iznāciens.

Itāļu zīmols Pennyblack prezentējis sezonas kolekciju

Rudens –ziemas 2021/2022 kolekcijā Pennyblack koncentrējas uz dažādu stilu sajaukumu. Par iedvesmu šai kolekcijai varēja kļūt tikai un vienīgi ...

gallery icon


Rudens –ziemas  2021/2022 kolekcijā Pennyblack koncentrējas uz dažādu stilu sajaukumu. Par iedvesmu šai kolekcijai varēja kļūt tikai un vienīgi Milāna – mūžīgā “Made in Italy” galvaspilsēta. Pilsētas apskates objekti ievieš dzīvību stilā, kas rada pārliecību. Autentiskas vērtības tagad ir vēl vairāk izsmalcinātas kā jebkad.

foto: Publicitātes

Stils

Piedāvājumā ir daudz un dažādi kostīmi, 60to gadu stilā, kuri ir izgatavoti no lame auduma ar metālisku diegu. Pieguļoša žakete ar mini svārkiem – nu kā, lai šāds tērps attur no dejošanas līdz rīta gaismai?!  Klasiskāka stila piekritējiem piemērotas būs brīva piegriezuma žaketes ar divrindu pogu aizdari, kuras var kombinēt  kopā ar tāda paša printa kleitām.  Šo stilu paspilgtinās vīrišķīgs krekls, kas ir veidots ar dažādām detaļām, kā piemēram,  volāniem un dārgakmeņiem.

Kleitas, kas veidotas no 80to gadu atsaucēm, demonstrē sievišķību, kuru raksturo siluets ar apjomīgām piedurknēm, jostas, kas akcentē vidukli. Apjomīgi adījumi, plūstošas līnijas, kas papildināti ar trīsdimensiju tekstūru un volāniem, nodrošina optimālu komfortu.

Tiem, kuri plāno jauno 2022. gadu sagaidīt, nelielā mājas ballītē, kopā ar pašiem tuvākajiem, Pennyblack piedāvā mainīt ieradumus un tradicionālo pidžamu nomainīt uz minimālisma stila kleitām un kostīmiem, kurus piedāvā jaunā 24J kolekcijas. Dažnedažādas trikotāžas, kas ir ērti valkājamas visu dienu vai vismaz visu Vecgada vakaru.

foto: Publicitātes

Krāsas

Zilais ūdens tīģeris – simbols jaunajam 2022. gadam. Tātad arī atbilstoši neitrālas un neprovocējošas krāsas – zila, smilšu, zeltaina, bagātīgi bēšā krāsa, kā arī zaļās nokrāsas. Okera siltie toņi mijas ar laima vēsajiem. Pennyblack izejamā kolekcijā dominē neitrāli toņi: sākot no krēmkrāsas, kamieļkrāsa un beidzot ar tabaku. Šos toņus ikdienā var ļoti labi miksēt ar sev līdzīgiem toņiem, vai kontrastam pievienot fuksij krāsu, rubīna un bordo toņus.

foto: Publicitātes

Aksesuāri

Izveidojiet savu svētku tērpu, un vajadzīgos akcentus jums palīdzēs uzlikt aksesuāri. Platas, vidukli izceļošas jostas, zābaki līdz celim un plīša filca cepures radīs 70to gadu bohēmas stilu.

Mazas zelta kniedītes, pārvērš ikdienas zābakus un baletkurpes par lieliskiem akcentējušiem aksesuāriem, pievēršot uzmanību potītes siksnas izliektajām līnijām. Ar mazām detaļām ir iespējas koptēlu padarīt atšķirīgu un pamanāmu, it īpaši šajā maģiskajā naktī!

Visus šos tērpus Jūs atradīsies veikalā Pannyblack, t/k Spice, Lielirbes ielā 29.Vai apskati kolekciju tiešsaistē mūsu Instagram kontā: @pennyblack.riga

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Pannyblack