foto: instagram.com/madaracosmetics
Matu kosmētikas jaunumi: gailenes spožiem matiem un aizsarglīdzeklis pret karstumu
2019. gada 29. aprīlis, 13:22

Matu kosmētikas jaunumi: gailenes spožiem matiem un aizsarglīdzeklis pret karstumu

Una Ulme

Pastaiga

"Pastaiga" apskata, kas jauns radīts matu kosmētikā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Gailenes spožiem un spēcīgiem matiem

Mádara ir kļuvis par pirmo kosmētikas zīmolu, kas matu kopšanas produktu formulās iekļāvis līdz šim neizpētītas gaileņu sastāvdaļas. To sastāvā ir augsta B vitamīna koncentrācija, antioksidanti, aminoskābes un citas bioloģiski aktīvas vielas, kas rūpējas par veselīgu un stipru matu augšanu un novērš to izkrišanu. Jaunajā līnijā ir pieci savstarpēji papildinoši produkti: matu mazgāšanai, barošanai, augšanas stimulēšanai un blaugznu novēršanai.

foto: instagram.com/madaracosmetics

Kompleksa pieeja matu kopšanai

Matu kopšanas zīmols Nioxin izstrādājis trīs pakāpju sistēmu galvas ādas veselības stāvokļa uzlabošanai, kā arī matu biezuma un to diametra palielināšanai. Matiem ar tendenci kļūt plānākiem ieteicama sistēma Trial Kit Nr. 4 – šampūns, kondicionieris un ārstnieciskais līdzeklis, kuri attīra matus, nodrošina tiem mitruma līdzsvaru un krāsas aizsardzību. Rezultāts – gan kuplāki, gan biezāki mati.

Serums matu stiprināšanai

Schwarzkopf Gliss Kur radījis vēl vienu inovāciju matu kopšanas jomā – īpašu serumu, kas atjauno matu struktūru, padarot tos izturīgus un spīdīgus. Pieejami trīs serumi dažādām matu vajadzībām. Lieto, pievienojot pāris pilienu produkta ikdienas šampūnam vai balzamam. € 8,39.

Veselīgiem un dabiskiem matiem

Kevin.Murphy jaunumu klāstu papildinājis matu aizsardzības līdzeklis pret karstumu Heated.Defense. Tas spēj neitralizēt līdz pat 232 grādiem liela karstuma sekas, nogludina matus un padara tos vieglāk ieveidojamus. Savukārt vieglā laka Session. Spray Flex rūpējas par dabisku efektu, saglabājot matu elastību, tos nesaķepinot un nesastīvinot.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās