foto: Instagram.com/urbandecaycosmetics
Dekoratīvās kosmētikas jaunumi: YSL divu toņu izgaismotājs un lūpas kā ķirsītis
2019. gada 8. janvāris, 18:35

Dekoratīvās kosmētikas jaunumi: YSL divu toņu izgaismotājs un lūpas kā ķirsītis

Una Ulme

Pastaiga

Dabīgi mirdzoša āda ir šīs sezonas galvenā grima tendence, tādēļ YSL divu toņu izgaismotājs ir viens no must have pirkumiem šā trenda piekritējām. Divi populārākie Dior dižpārdokļi – Lip Maximizer un Lip Glow – 2019. gadā tiek izlaisti jaunās produktu līnijās, savukārt Kinetics nagu laku kolekcija Sparkling Holiday aicina svinēt kā Jauno gadu, tā dzīvi. "Pastaiga" apskata, kas jauns un interesants radīts dekoratīvās kosmētikas jomā.

Divi vienā

Jaunais Smashbox mitrinošais tonālais līdzeklis Studio Skin rūpējas ne tikai par skaistu ādas toni, bet arī par tās komfortu.

Dienas laikā nebūs jāuztraucas par sausiem pleķīšiem vai spīdumu, jo krēma formula nesatur eļļas. Vidēji sedzošā tekstūra nesaiet porās un krunciņās, un efekts ir pilnīgi dabīgs. € 39,50.

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Laiks svinībām!

Kinetics nagu laku kolekcija Sparkling Holiday aicina svinēt kā Jauno gadu, tā dzīvi – būt skaļām, jautrām un trakām. Tajā dominē mirdzoši, piesātināti toņi, kas ļauj veidot izteiksmīgu nagu dizainu. Jaunā 3D otiņa lakas uzklāšanu padara pavisam vienkāršu. € 7,50.

Lūpas kā ķirsītis

Urban Decay lūpu krāsa Vice Lipstick Cherry ar izteiktu pigmentu un krēmīgu tekstūru nodrošina perfektu klājumu. Kolekcijas toņi pieskaņoti zīmola Naked Cherry ēnu paletei. € 20,99.

foto: Publicitātes foto

Perfektai izgaismošanai

Dabīgi mirdzoša āda ir šīs sezonas galvenā grima tendence, tādēļ YSL divu toņu izgaismotājs ir viens no must have pirkumiem šā trenda piekritējām. Tas dod iespēju miksēt toņus, lietot to kā vienu, tā kopā ar tonālo līdzekli un radīt patiešām svaigas, starojošas ādas efektu.

foto: Publicitātes foto

Iecienīto produktu jaunais veidols

Divi populārākie Dior dižpārdokļi – Lip Maximizer un Lip Glow – 2019. gadā tiek izlaisti jaunās produktu līnijās. Septiņi jauni toņi un vēl lielāks spīdums, tostarp ar hologrāfisku efektu.

foto: Publicitātes foto