Prieks dāvināt maģiskas dāvanas kopā ar "L'Occitane"
2018. gada 18. decembris, 14:12

Prieks dāvināt maģiskas dāvanas kopā ar "L'Occitane"

Jauns.lv

Katru gadu tās pašas sajūsmu un gaidu sajūtas. Ziemassvētki un Jaunais gads tuvojas!

Šajos svētkos L'Occitane sadarbojas ar franču dizaineri Castelbajac, kas ir izveidojis lieliskus svētku iesaiņojumus iemīļotākajiem produktiem un svētku kolekcijai. Jūs tiksiet pārsteigts ar košam krāsām un dizainu, kas atspoguļo L'Occitane vērtības – Mīlestību pret dabu, Provansas sastāvdaļas, L'Occitane atbildības un palīdzību cīņai pret vājredzību visā pasaulē.

Apmeklējot L'Occitane veikalu Jūs noteikti atradīsiet jaukas un aromātiskas dāvanas visai ģimenei.

Iepazīstieties ar L'Occitane īpašo svētku dāvanu klāstu.

Aromātiski, sensoriāli un maigi ķermeņa kopšanas produkti ikvienam Jūsu ģimenē sākot no 30€.

Reibinoši un uzmundrinoši aromātu dāvanu komplekti viņai un viņam

Sejas kopšanas komplekti sākot no ādas mitrināšanas beidzot ar intensīvu atjaunošanu

Reset nakts serums ir viens no pēdējiem L'Occitane jaunumiem, kurš jau ir iekarojis daudzu klientu sirdis. Tā būs lieliska dāvana ikvienam, kas vēlas pamosties ar atpūtušos sejas ādu un uzlabot pārējo ādas kopšanas produktu efektīvāku iedarbību.

Radīts 1976. gadā, L'Occitane zīmols atdzīvojās, kad Olivjērs Bosāns pirmo reizi izmantoja destilācijas ierīci, lai iegūtu ēterisko eļļu no savvaļas rozmarīna, kuru viņš bija saplūcis Provansā. Lai arī laiki ir mainījušies, viena lieta paliek nemainīga: L'Occitane vēl joprojām audzē dabiskās sastāvdaļas Francijas dienvidos. Tas palīdz saglabāt produktus, kuri efektīvi iedarbojas uz ādu, vienlaikus saglabājot Provansas laukus.

Gadiem ejot, L'Occitane ir izveidojuši sadarbības ar vietējiem destilētājiem, zemniekiem un tā reģiona dārzniekiem. Kopā viņi ir atdzīvinājuši gadsimtiem senas tradīcijas un talantus, sniedzot tiem dzīvības dvašu un nozīmi arī mūsdienās. Attīstot mandeļu koku audzēšanu Valensoles Platejā, saglabājot savvaļas salmenes puķi Korsikā un lavandas lauku glābšana -  šie ir tikai daži veidi kā L'Occitane atbalsta tradicionālās metodes.

Lai katra diena ir kā aizceļošana uz Provansu. 40 gadu garumā L'Occitane ir veidojis dabiskus skaistuma produktus iedvesmojoties no Provansas. Sākot no krēmiem beidzot ar maigām ziepēm kā samts, šie produkti ir “must-have” bez kuriem nav iespējams iztikt. Tie ir spēcīgi, aromātiski un nekavējoties uzlabo garastāvokli.

Svētku laikā ikvienam ir iespēja L'Occitane veikalos iegādātās dāvanas iesaiņot bezmaksas, saņemt sejas kopšanas konsultāciju, roku masāžu un paraudziņus.

T/C Spice, Lielirbes iela 29,

T/C Galerija Centrs, Audēju iela 16,

T/C Alfa, Brīvības iela 372,

U/V Stockmann, 13. Janvāra iela, Rīga.

Tiešsaistē www.loccitane.lv

Reklāmas raksts sadarbībā ar L'Occitane