Cilvēki šokā: studente atklāj, kā zaudējusi svaru nedēļas laikā
Esi vesels
2013. gada 12. septembris, 08:00

Cilvēki šokā: studente atklāj, kā zaudējusi svaru nedēļas laikā

Jauns.lv

Ziemeļeiropas Veselības aģentūra piedāvā uzlabot veselību – zaudē svaru ar notievēšanas plānu.

Pieteikties plāna izveidei vari

www.NordenHealth.com

– pirmajiem 50 interesentiem šodien plāna sastādīšanu apmaksā Ziemeļeiropas Veselības Aģentūra (pašam jāsedz tikai reģistrācijas maksa 9.95 €). ­

Intervija ar studenti

Lieni Ozolu

(23) no Rēzeknes, kura septiņās dienās atbrīvojās no 8 kilogramiem.

Pirms dažām dienām ir noslēgusies tava 7 dienu notievēšanas programma. Tu izskaties lieliski!

Paldies! Pēdējās saulainās dienas izbaudu kā vēl nekad!

Vai tu iepriekš esi mēģinājusi notievēt?

Jau kopš 5. klases jūtos slikti par savu izskatu. Esmu mēģinājusi daudzas reizes saņemt sevi rokās, neēst, sākt skriet, sportot. Trīs nedēļas ievēroju stingru un nežēlīgu režīmu ar regulāru skriešanu, badošanos un asarām. Katru dienu tu vienkārši nomokies un badojies. Liela vilšanās bija, kad otrās nedēļas beigās, uzkāpjot uz svariem, svars bija palielinājies par 1,2 kilogramiem. Domāju, ka daudzas ir bijušas manā situācijā, kad grūti apvaldīt asaras un rodas nolemtības sajūta par to, ka visu mūžu būs jādzīvo ar lieko svaru un kompleksiem.

Kā tev izdevās šoreiz notievēt?

Sapratu, ka viss attīstās, laiki mainās un vecmodīgās metodes vairs nestrādā. Internetā atradu iespēju izveidot notievēšanas plānu . Lai to izdarītu, bija jāizpilda vienkāršs tests, kurā godīgi bija jāatbild uz jautājumiem par saviem ikdienas ieradumiem un aktivitātēm. Testa rezultāti tika nosūtīti analizēšanai uz Zviedriju. Jau nākamajā dienā savā e-pastā saņēmu šokējošu pirmās dienas plānu. Piemēram, brokastīs jāizdzer biešu sula, kurā izšķīdinātas 2 tējkarotes griķu medus. Protams, uz to visu sākumā skatījos ar skepsi, taču saņēmos, jo zināju, ka 7 dienas varēšu izturēt jebko! Un tagad, atskatoties uz paveikto, varu secināt, ka patiesībā šī bija vieglākā “diēta”, kādu biju ievērojusi. Izrādās - 8 kilogrami zuduši! Esmu sajūsmā!

Ko tu ieteiktu citām, kas vēlas nomest kilogramus?

Aizpildi testu godīgi un kārtīgi. Ja kļūst grūti (man tā bija ceturtā diena) un šķiet, ka padosies – aizver acis un iedomājies sevi ar slaidu, tvirtu augumu. Tad saproti, ka izturēt vēl pāris dienas ir tīrais sīkums. Tev noteikti izdosies.

Skaists augums ir tikpat svarīgs kā tava veselība. Lai justos skaista un laimīga, tas  jāizkopj reizē. Ekstrēmas diētas jebkuru var iedzīt depresijā. Badošanās pēc laika var atspēlēties dubultā. Svarīgi ir saprast, ka brīnumlīdzekļu nav. Ziemeļeiropas Veselības aģentūra piedāvā tev sastādīt individuālu notievēšanas plānu un atbrīvoties no liekā svara. Pasaules Veselības organizācijas publicētie dati liecina, ka sirds un asinsvadu slimību dēļ, ko izraisa aptaukošanās, katru gadu mirst piecas  reizes vairāk cilvēku nekā HIV/AIDS vīrusa dēļ. Liekā svara problēmas ir jārisina nekavējoties.

Lai izveidotu notievēšanas plānu, dodies uz

NordenHealth.com

Liene Ozola/Publicitātes foto

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar

www.nordenhealth.com

Tēmas