foto: LETA
Turpinās senioru vakcinācija bez iepriekšēja pieraksta
2021. gada 31. maijs, 13:42

Turpinās senioru vakcinācija bez iepriekšēja pieraksta

Jauns.lv

Arī šonedēļ turpinās senioru vakcinācija bez iepriekšēja pieraksta liela mēroga centros no 9:00 - 10:00, kad liela mēroga centri strādā, informē Veselības ministrijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Rīgā šonedēļ strādās 4 liela mēroga centri. Ķīpsalas halle un Kongresu namā senioru vakcinācija bez iepriekšēja pieraksta notiks otrdien un tur plānota ar "Pfizer/BioNTech" vakcīna, Rīgas Centrāltirgus vakcinācijas centrā senioru vakcinācija bez iepriekšēja pieraksta notiks trešdien, piektdien un svētdien, vakcinējot iedzīvotājus ar "Janssen" vakcīnu.

Atta centra vakcinācijas centrā senioru stunda būs piektdien, kad plānots  vakcinēt ar "Moderna" vakcīnu, bet sestdien tur seniori varēs saņemt "Janssen" vakcīnu.

Cēsu vakcinācijas centrā senioru stunda notiks otrdien, kad plānota vakcinācija ar "Pfizer/BioNTech" vakcīnu, bet sestdien un svētdien tur seniorus vakcinēs ar Janssen vakcīnu.

Ar Janssen vakcīnu ceturtdien seniorus bez iepriekšēja pieraksta vakcinēs arī Kuldīgas vakcinācijas centrā. 
"Janssen" vakcīnas priekšrocība ir tā, ka nepieciešama tikai viena vakcīnas deva.

Vakcinācija visā Latvijā turpinās, un tagad jebkurš pieaugušais Latvijas iedzīvotājs var pieteikties saņemt vakcīnu, izvēloties konkrētu vakcinācijas vietu un laiku, vietnē: manavakcina.lv vai zvanot pa tālruni: 8989. 

Liela mēroga vakcinācijas centru darba laiks 1.vakcīnām no 31.maija līdz 6.jūnijam.