foto: Publicitātes foto
Pipars palīdz dvīņiem. Kulinārijas blogeris uzsācis jaunu labdarības akciju
Palīdzēsim savākt rehabilitācijai nepieciešamos līdzekļus trīsarpus gadus veciem dvīņu puikām Krišjānim un Albertam!
Dzīvības loterija
2021. gada 6. marts, 22:50

Pipars palīdz dvīņiem. Kulinārijas blogeris uzsācis jaunu labdarības akciju

Jauns.lv

Kārtējo labdarības akciju ieplānojis kulinārijas blogeris Pipars jeb Rojs Puķe. Šoreiz 15 gadus vecais Latvijas lepnums nolēmis palīdzēt savākt rehabilitācijai nepieciešamos līdzekļus trīsarpus gadus veciem dvīņu puikām!

Šim nolūkam Pipars radījis jaunu burgeru, un sadarbībā ar „BBQ MUNCH” izsludinājis akciju „Ēd burgerus un ziedo”, aicinot visu marta mēnesi iegādāties šo viņa izdomāto piparburgeru, jo no katra pārdotā burgera viens eiro tiks novirzīts brālīšu Alberta un Krišjāņa rehabilitācijai rehabilitācijas centrā „Poga”.

Runa ir par brālīšiem no Valmieras, kas piedzima priekšlaikus 25. grūtniecības nedēļā. Alberts svēra tikai 720 gramus, Krišjānis 810 gramus, turklāt Alberts dzemdībās guva traumu – tika saspiesta viena kājiņa. Mazie brālīši ir īsti cīnītāji, to pierāda smagās dzemdības un ilgais laiks, ko puikas pavadīja slimnīcas inkubatorā pie elpināšanas aparātiem. Trīs mēnešu vecumā Albertam tika veikta sirds operācija, bet Krišjānim noteikta diagnoze – cerebrālā trieka, redzes problēmas un vājdzirdība. Abiem dvīņu brālīšiem jau ir trīsarpus gadiņi un ļoti nepieciešama rehabilitācija, lai sasniegtu labākos rezultātus. Krišjānim ļoti nepieciešamas audiologopēda nodarbības, Albertam nepieciešamas fizioterapijas nodarbības. Lai Krišjānis varētu runāt, ir nepieciešamas audiologopēda nodarbības. Lai Alberts varētu staigāt, ir nepieciešamas fizioterapijas nodarbības. Vienas nodarbības cena - 25 eiro.

foto: Publicitātes foto
Visu marta mēnesi aicinam ikvienu iegādāties #piparburgeru, ko radījis kulinārijas blogeris Pipars.


"Ēst ir viena no baudām, bet ēst garšīgi un apzinoties, ka palīdzi kādam bērnam piepildīt viņa sapņus, ir dubults baudījums! Kopā ar "MUNCH" komandu mums izdevies radīt patiešām lielisku burgeru, kas neliks vilties pat visprasīgākajam gardēdim. Mēs garantējam, ka tas jums garšos un labi padarīta darba pēcgarša jūs pavadīs vēl ilgi pēc maltītes. Saku milzīgu paldies katram, kurš atbalstīs šo akciju,” uzsver akcijas īstenotājs Pipars, un šis nav pirmais Pipara labdarības projekts. Vispirms viņš izdomāja akciju „Apēd čili piparu vai ziedo”, iegūto naudu novirzot kāda zēna veselības uzlabošanai, tad sarīkoja labdarības burgerballīti pie rehabilitācijas centra „Poga”, pēc tās sekoja nākamā akcija „Ēd burgerus un ziedo”, kur no katra nopirktā hamburgera viens eiro tika labdarībai, pirms kāda laika Rojam radās ideja „Labā soma”, kur Rojs rada videi draudzīgus maisiņus ar zīmējumiem, un līdzekļus par pārdotajiem maisiņiem novēlot labdarībai, arī honorāru no savas pavārgrāmatas puisis novirzījis labdarībai.

foto: Publicitātes foto
Piparburgers tiek gatavots īpaši ceptā, pēc tam apgrauzdētā maizē, un tajā izmantota svaigi sakapāta (nevis malta) Latvijas laukos audzēta liellopa gaļa. Gaļai pāri pārklāti pēc īpašas receptes karamelizēti sīpoli, tālāk seko aromātiska čedara siera šķēle un tai pašu kūpināta un noturēta plucināta cūkgaļa. Viss tiek akcentēts ar BBQ un Buffalo mērci, kas tiek no ASV, tā piešķir burgeram pikantumu un izcili sader kopā ar kūpinājumu. Svaigumam tiek pievienoti smalki sagriezti aisberga salāti un tomāta šķēle. Tas ir īsts amerikāņu burgers kas sniedz patiesu baudījumu!

UZMANĪBU!

Katrs kurš akcijas laikā iegādāsies Piparburgeri, nofotografēsies BBQ MUNCH pie akcijas plakāta un izvietos šo bildi savā Instagram vai Facebook, pievienojot tekstu ar tēmturi : “#Piparburgers Es atbalstu!” – piedalās izlozē, kurā balvu nodrošina sporta klubs “MOVE GYM” –  abonements kluba apmeklējumam.